Originalni gumijasti tepihi

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Lepo pozdravljeni,

kot je razvidno že v naslovu teme iščem tipske gumi tepihe.

Želja je, da so tepihi prvega kakovostnega razreda, takšni kot jih že originalne dobiš ob nakupu osebnega vozila.
Bistvena mi je kakovostna sestava gume in prileganje točno določenemu tipu vozila.

Zasledil sem, da so zelo kvalitetni tepihi podjetja PETEX.
Ima kdo kakšne izkušnje ali nasvet glede nabave željenih tepihov?

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Tipske ima tudi Gledring, za hec povprašaj še za ceno original tepihov na servisu tvoje znamke.

CarAudioEmpire

Zelenc'
2. apr 2012
4
0
1
PETEX je družba, ki izdeluje originalne tepihe za veliko znamk vozil. Tepihi so dobre kvalitete in so "kroji" originalnih (za tiste avte, ki jih imajo na voljo).

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Lepo, da sta nas seznanila s "super-duper" tepihi, prvič boldano, drugič z navedbo trgovine, kjer ne moreš priti do seznama razpoložljivih tipskih tepihov niti točnih cen.
So pa zato ti tepihi tipski prav tako kot konkurenčni Gledring tepihi. Ki se predvsem lažje perejo. in so že zato boljši.
Glodaj to kost!

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Cena originalnih tepihov, za katero sem kakopak že povprašal, je kar zasoljena, če že ne kar astronomska.
tongue-1.gif

Kaj naj na to porečem - pričakovano, glede na cene, ki jih navajajo na pooblaščenih uradnih servisih.

Temu primerno sem tudi odprl temo z vprašanjem o dobrih tipskih tepihih in ob tem tudi izpostavil znamko.
GLEDRING tepihe poznam, sem jih tudi uporabljal, vendar pa s kvaliteto žal nisem zadovoljen...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.117
6.943
113
pri taščici
Roling
Kaj te moti pri gledringu?
Bi pa prežvel tudi samo z novim gumijastim voznikovim. Za moj avto ga nimajo v zgornjem linku, samo kpl
Original je v poštenem razcvetu že nekaj časa

Nazadnje urejeno: