Oreščki

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
844
22
18
Živjo!

Zanima me, kje se da kupiti poceni in recimo dobro kvaliteto oreščkov? (vem, da to ne gre glih skupaj, ampak vseeno
smile-1.gif
) Sam jih namreč pojem v štirih tednih eno kilo, nekje eno do dve pesti tega na dan. Kupujem jih v Mercatorju, kjer se mi zdi, da imajo še najboljšo ponudbo, ampak so kar precej dragi. Kilogram orehov stane 15 eur, kilogram lešnikov in mandljev okoli 10 eur, indijski oreščki pa 12 eur. Sicer to ni tak strošek, ene 12 eur na mesec, ampak me zanima, kje recimo vi kupujete oreščke, če jih? Ponudba v Šparu je boga, tisto kar pa je, je pa drago za popizdit. V Tušu je pa še bolj bogo. Kako je s tem v Leclercu? Tam še nikoli sploh bil nisem, pa me zanima.

Hvala!

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Jaz tudi tega požrem ogromno... kupujem pa v Sparu 250g vrečke, kjer so notri zmešani arašidi, rozine, lešniki, mandlji, brazilski (ti so mi najboljši) in indijski oreščki. Rozine seveda zmečem ven, ker so zanič
smile-1.gif
Je pa gor taka modro rumena etiketa, pa "Odlično" piše gor.

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
844
22
18
Aha poznam. Sam sem tudi kupoval to študentsko hrano od Mercatorja, pa mi je šla na živce vsa ta količina rozin. Sej načeloma jih jem, ne pa da mi zamešajo 3/4 rozin, oreščkov je pa glih za vzorec. Zato si rajši sam naredim mešanico, pa je taka, kot se šika
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.tuscc.si/

To so trgovine, ki so sicer namenjene gostincem, ampak lahko v njih nakupuje vsak. Imajo pa oreščke po nižjih cenah, so pa v rinfuzah. Pa tudi nazadnje, ko sem tam kupil pistacije in indijske oreščke, so bili zelo dobri. Lahko pa tudi kupiš 20-kilske vreče
grin1.gif