ja, utp gre do vseh uporabnikov .......
Je UTP kabl za vse 'porabnike' tudi TV?
Glede na tvoja vprašanja, svetujem, da ti vse skupaj poveže nekdo, ki ima s tem izkušnje.Kater od delilnikov, swich, root, ...??? rabi elektriko?
Torej od škatlce, ki optiko spremeni v 'za pohiši', kater delilnik kabla - 10m kabla - omembe vredno oslabi signal?
Katera veja - 2x TV ali 2x PC - je požrešnejša, občutlivejša na signalu - začetek 100/10?
p.s. nadaljevanje sledi
Kdo pa je tvoj internetni ponudnik?Nočem! Rad bi sam, z Vašo pomočjo.
En optični kabel za dve stanovanji po mojem mnenju vsekakor zadostuje glede na trenutne razmere.Imam vprašanje glede optike.
Živim v dvostanovanjski hiši. Danes so do nas potegnili optični kabel. Ker bo vsako stanovanje imelo svoj priključek, sem mislil, da bodo do hiše povlekli 2 kabla ampak so samo enega. Monter je namreč rekel, da je en optični kabel dovolj za 2 priključka. Češ, da je bilo včasih drugače, danes pa je tako in da dajo razdelivec. Torej, ali bo tako ok, ali samo varčujejo na naš račun in bo storitev slabša?
Hvala za mnenja
Imam vprašanje glede optike.
Živim v dvostanovanjski hiši. Danes so do nas potegnili optični kabel. Ker bo vsako stanovanje imelo svoj priključek, sem mislil, da bodo do hiše povlekli 2 kabla ampak so samo enega. Monter je namreč rekel, da je en optični kabel dovolj za 2 priključka. Češ, da je bilo včasih drugače, danes pa je tako in da dajo razdelivec. Torej, ali bo tako ok, ali samo varčujejo na naš račun in bo storitev slabša?
Hvala za mnenja