Oprema je v novem stanovanju ali ne?

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Zdravo

Gledam bloke na Betnavi v Mb, pa me zanima, to je golo stanovanje brez vsega, je tak?

Hvala, Lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ponavadi je kopalnica oz wc kompletiran pa včasih so v kuhinji vsaj ploščice na steni

drgač pa gole bele stene, ful prostora zgleda, pol pa not pohištvo navlačiš je pa že gužva
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Kot so ti napisali, keramika parket, banja, školjka, umivalnik so notri, za pipe pa že ne vem.....
kuhinja in ostale stvari pejt pa kar v trgovino iskat....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Odkar ne plačujejo podizvajalcem, ker je prodaja šla preslabo
tongue-1.gif

Baje so pa že vsa dobra stanovanja prodana, je sestra spraševala ker kupuje nekaj.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Ja...
Samo za to, da se vozim v Mb in nazaj, dam ziher več kot 100 eur mesečno...in me ima, da bi se zapufal za 10 let....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Se dogovarjamo o nakupu tam, in noter nebo ničesar. Sicer pa v katerih blokih pa je?
confused-1.gif

Noter dobiš pol manj kot je recimo v kakem apartmaju na morju. Torej odmisli kavč in mizo ter omarce.
Dobiš kuhinjo (ali pa tudi ne) in pa kopalnico brez pralnega.

Prodajali bodo v 3 varjantah, nič opremljeno, polovička in polno. Razlika naj bi bila 20 jurčkov od O-1. (samo so še pol velikosti ipd,...)
Je miljon varjant in dogovorov. Sicer pa vedno bolj opuščamo zadevo, ker bodo tam velike poporodne težave, slišana insajderska
info. zaradi prehitre gradnje ipd, za gradnjo se bi naj uporabljal nek madžarski cement al karkoli so mi že pravli. Govorim kaj mi je
blo rečeno, točnih info. nevem ker nisem jaz gradil, so nam pa o tem govorili ljudje "pri koritu"....
Za 20 jurjev si pa sam opremim stanovanje tako da te obrne.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Raj še malo počakajte pa bote lahk u Lj nabavl po teh cenah.

Kaj ti če LJ, moraš menjavat službo, kompletno okolje, žlahto "pustiš zadaj",... Jaz se tja nebi selil, mogoče
iz poslovnega vidika, ki bi recimo potrojil moj dobiček,... Mb je le MB, sicer sociala totalna da še nam za dan dela nemorejo
voščit ker jih je pol brezposelnih, ampak ok, nekak guramo.
cool-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
igraj nagradno igro na citiju, ki bo tako ali tako nateg..baje so noter zlozili 8000 balonov, potem pa se jim ni vec dalo napihovat, ostanek so malo prek prstov poračunali... tudi tako se da... LOL.

v betnvai šemoraš parkirplac posebej plačat, mislim da 7000 € , pa rabiš 2 pa si tam še 14000 plusa...naenkrat ni več tako ugodno...tista stanovanja bi morali potalat. aja pa ce kupuješ, kupuj na južni strani, drugače ne boš never ever videl sonca
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Aha, jaz sem itak mislil, da še kopalnice ni...
Sicer pa se za opremo toliko ne sekiram, je skoraj bolje, da imaš po svojih željah opremljeno, pa še moj kolega ima salon pohištva in bi mi brez marže zrihtal dobro robo...

Glede hitre gradnje pa kaj te vem, na to se ne razumem, ampak če inšpektorjem odgovarja, bi moglo držati nekaj časa, vsaj toliko, da cena zraste
smile-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Graditelj: Ej, g. inšpektor a vas mika zastonj stanovanje ?
Inšpektor: Seveda.
Graditelj: No, pol pa odobrite tale projekt.
Inšpektor: Odobreno !

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
sem poslušal na cityju zadnjič ko terajo reklame za ta stanovanja v nedogled, pa dajo arhitekta na intervju, pa pravi tip v ne kaj preveč prepričljivem tonu: bi rekel da so materiali na ummm ammmm emmm ammmm zadovoljivem nivoju
stupid-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
hysterical-1.gif

Ne poslušam citija, sem pa zadnjič v trgovini slišal neke cifre 13.571 pa mi ni blo jasno kaj spet štejejo in s čem folk naivni napizdujejo.

Daj folku karto za Madonno, kdor prvi pokliče jo dobi, ne pa število balonov, ko jih je vmes že pol popokalo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Hmm, res so poceni stanovanja! Vprašanje je samo, če bi se mi dalo vozit relacijo mb-lj vsak dan. Verjetno bi moral še ene 35 jurčkov odštet za en relativno udoben avto. Potem se pa že ne splača več.
smile-1.gif