Opozorilo za fartis uporabnike

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

recimo da ste uporabnik fartisa in imate dobro internetno povezavo: hitro lahko dobite opozorilo o goljufanju uploda. kao njihov sistem anti goljufanja zazna, da ste goljuf. za nagrado vam dajo opozorilo in pobrisejo ves dolpoteg in uplod (ter ves ratio). ste kot nov uporabnik. opozorilo vam bo poslal gregor (oz uporabnik oficir).

torej za vse morebitne uporabnike: svetujem omejitev hitrosti uploda.

bonk.gif

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.678
113
In kako naj bi človek sploh goljufal Upload? Ta teden imam uploada več kot 300 GB pa se sistem nič ne pritožuje.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.490
847
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Obstajajo razni programi za nabijat upload, kot so Ratiomaster ipd..ampak kot rečeno, to na partisu ne pali dolgo, ker te prej ali slej dobijo pri goljufanju in dobiš banovce. V zadjih letih sem pošteno nagarbal 15 TB uploada in posesal za 5 TB (pa nimam optike), tako da imam še kar nekaj lufta
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

prevelike hitrosti ocitno zazna ali kot skripto ali pa seedbox. nimam pojma... po moje ni fora koliko uploda imas v gb ampak v hitrosti, ki jo ima tvoj uplod. jaz imam na eni lokaciji 150/150, na drugi pa 220/220. optika. morebitni problem pri morebitnem uporabniku: pri taki hitrosti zacnes dajati dol nov toorent z veliko solezniki, sejalec ima hitrost kot jo ima, ampak tvoja hitrost daje soleznikom zelo veliko in zelo hitro, ceprav ti sam niti nisi do konca opravil dol potega. in ocitno je tu problem.

I

Izbrisan uporabnik 3287

janch, ni fora koliko imas "lufta". jaz (-seveda, ce bi bil uporabnik-) bi razmisljal tako kot ti. vendar ni fora v "luftu". hudic je v malenkostih pri njihovih pravilih/zahtevah

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Kaj pa če imam 900 Mb uploada na optiki kaj sem jaz kriv a naj znižam hitrost zaradi tega ?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Jap, tam nekje pri 15-20mb (100mbit) uploada ti pošljejo opozorilo zaradi cheatanja. Sem sam enako dobil že leta 2011, ampak sem jim pisal in so mi povrnili upload in download. Se jim splača pisati v naprej, da te izločijo iz skripte.
buVHwBt.png

Danes pa:
GRxsM3j.png

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Vsaj angleški vem da so, nisem pa sprobaval, ker jih osebno ne rabim.

Drugače je pa zadeva neverjetna, vse je gor, prenaša se sproti, easy peasy.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
V glavnem fartis se skrije pred kodijem
Jaz sploh ne vem zakaj folk rine tja, itak je vse pokradeno od drugod, vseeno če greš kar k viru.. TPB.. rargb.. če je že treba..

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Pa dobro ne partisa (privat trackerjev) primerjati z javnimi trackerji. Na partisu mi vlece 15mb, na javnih trackerjih pa odvisno od tega kako so mi zvezde naklonjene. Da ne govorim o: bolj preverjeni relisi (igerc, programov...) s komentarji, ce torrent vsebuje kaj sumljivega, slovenska vsebina (glasba, serije, navsezadnje filmi s podnapisi)...