OPOZORILO: Photoshop CS4 na torrentih

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jap, I'm a bad guy, hotel sem se poslužiti in ilegalno pridobiti novi Photoshop. but, I paid the price - staknil sem 4 viruse, in zdaj moram cel prenosnik postaviti na novo. skratka, toliko, da veste - bodite previdni!!

Še dobro, da imam vsaj Lightroom normalno pridobljen. :D mi vsaj to ostane.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
To je riziko torrentov, da pokasiraš virus. Je pa tako, da je odvisno s katerih portalov iščeš torrent. Na enih portalih so tudi opozorila in feedbacki ali so datoteke okužene. In ravno na teh sem prebral, da podjetja sama, v tem primeru Adobe, izdaja okužene torrente, da bi zasadijo strah med ljudi pri uporabi P2P programov.

Se da dobit PS CS4 brez virusov....
grin1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Jaz sem imel CS4 ampak mi ni bil preveč všeč. Seveda je bil brez virusa
smile-1.gif
. Nekak mi CS3 bolj sede, ker se mi 4 zdi nekam prisilljeno potišjen na tržišče.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a res? kako pa to?

@Huggy: kaj pa ima takega CS4 sploh? ima kaj novega, da vidim, če sem se vsaj za kaj matral dobit ga al je blo res za brez veze.

no, če drugega ne - vsaj zaradi napake v paketu, so mi namesto Viste Home Basic recovery disca dali Home Premium.
grin1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
CS4 uporablja tudi grafično kartico, da je hitrejši ampak jaz neke večje hitrosti nisem opazil. Zelo me je npr. motilo da vse slike odpre v zavihkih. Torej pri CS3 ko vržeš not par fotk ti vsako odpre v svojem okencu. Pri CS4 pa je eno okence, ki pa ima pač zavihek za vsako fotko (tako kot mozzila). Čeprav sem potem v nastavitvah to izklopil je še naprej odpiralo v zavihkih. Pa nekak mi oblika ni bla preveč všeč. Še sam ne znam povedat kaj vse me je motlo ampak v bistvu me ni pritegnil. CS3 mi je bolj prijazen za uporabo.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Pomojem se je samo malce treba navaditi.

Po filmčkih o novih orodjih se meni zdi marsikaj uporabnega, je pa res da ga sam še nisem preizkusil.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Meni se zdi pa na P IV 3GHz in 1,5 GB rama in neki običajni ati grafični bistveno hitrejši. Sploh recimo pri urejanju raw posnetkov - prej se je nekako ustavilo pri okrog 50 posnetkih (potem je začelo že preveč štekati vse skupaj, počasi odpiralo posnetke), zdaj jih pa z lahkoto odprem vsaj 100 naenkrat in lepo tečejo zadeve. Pa čeprav je bil tudi v CS3 inštaliran zadnji raw converter.