no pa se mi je zgodilo to o čemer se le bral na spletu.en dan zatem ko sem plačal ebay prodajalcu v GB preko paypala so mi pobrali iz kartice kar precej denarja in sicer za red cross donation,air arabia,qatar airways,emirates in dial91.com.skupni znesek je zelo blizu 2000€.kartica preklicana,narejena prijava na PP pri kriminalistu in sprožena reklamacija na banki.Po besedah bančnega uslužbenca naj bi se reklamacija rešila v mojo korist ampak na sredstva bom čakal od 21-30dni.Če je kdo kaj plačeval zadnji mesec preko paypala naj malo pregleda stanje ali dejavnost kartice preko spletne banke da ne bo presenečen tako kot jaz.Danes šel iskat še nekaj papirjev v zvezi z transakcijami za kriminalista in izvedel da nisem edini ki je v zadnjih dneh imel podobne težave.Paypal kontaktiral odgovora še nimam,prav tako kontaktiral letalske družbe da naj v svojo korist prekličejo karte,morda dobim še kak podatek o rezervacijah.V glavnem ni mi jasno kako so se lahko dokopali do podatkov.Vedno plačujem iz domačega računalnika,fizično pa je bila kartica uporabljena le enkrat za plačilo rentacara pri nas na letališču.
ko misliš da si vedno dovolj previden
na bankartu so mi rekli da je moja kartica precej aktivna(letos morda 6 plačil preko spleta),zdej ne vem a jo res preveč kurm.ker da mi leži v predalu potem je bolje da je nimam
ko misliš da si vedno dovolj previden
na bankartu so mi rekli da je moja kartica precej aktivna(letos morda 6 plačil preko spleta),zdej ne vem a jo res preveč kurm.ker da mi leži v predalu potem je bolje da je nimam