Operacija hemoroidov

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Ker so težave z hemoroidi moram na operacijo, zato iščem informacije po spletu. Potek in kasnejše zdravljenje (bolečine) sem kar obdelal, iščem pa informacije o dobrih kirurških ambulantah. Poseg bo na napotnico, ne samoplačniško. Za vsako koristno informacijo ali nasvet v zvezi s temi tem vam bom hvaležen. Sem prebiral po raznih forumih, večina navaja hude bolečine po operaciji, nekateri pa ne. Seveda je odvisno tudi od vrste posega. Podvezanje ali kirurška odstranitev hemoroidov. V mojem primeru so hemoroidi tretje stopnje.

Pozdrav.

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Med najboljšimi je Iatros na Parmovi v Lj, dr. Košorok je živa legenda.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Potrjujem tole. Iatros je zakon, primarij pa legenda, čeprav ima precej močno osebje. Tako, da skoraj z nobenim ne morete zgrešiti. Po domače, mene je imel na razpolago pokrpati z enim ali drugim postopkom, uporabil pa je oba hkrati za boljši učinek. Brez doplačila. Niso bili sicer hemeroidi ampak trebušna stena plus ena ingvinalna zadeva.

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Se strinjam, pameten človek zbere dobro ekipo
zmaga.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
Jaz pa za Košoroka nisem slišal pohval od nekaterih. Sigurno so pa v Iatrosu dobri ali pa Kirurški sanatorij. Med ligaturo (podvezovanjem) in klasično operacijo (tista ki boli) je precejšna razlika. Ligature je konec v minuti vendar se mora večkrat ponovit. Klasična operacija traja ca pol ure. Bolečine? vse ki jih poznam da so šli na klasično poperacijo niso imeli nič lepega povedati o njej. Za klasično operacijo vem da obstaja ti. mehanski spenjalnik, ki za razliko od šivanja spne dele skupaj . Tega je potrebno plačati posebej pravijo pa da si hitreje zrihtan pa tudi bolečine naj bi bile manjše.
Pa še ena stvar. Ker bo bolelo ne boš želel na stranišče. Že pred operacijo jej tekočo hrano da bo blato zelo mehko. Drugače se ti bo bog prikazal na stranišču če ga še nisi videl
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Iatros. Po operaciji pa itak jemljes odvajala kaksnih 10-15 dni je fino ce imas drisko
smile-1.gif
no pa dieta. Kolega je tolk bolel da nekaj dni po operaciji raje nic ni jedel je samo juice pil samo ga je potem se zelodec zacel boleti.
Nimas kaj to je treba dati skozi nisi ni prvi ni zadnji
wink-1.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Hvala. Sem pogledal na njihovi spletni strani in so čakalne dobe od 60 do 180 dni. Omenjen je bil tudi Kirurški sanatorij v Rožni dolini. Tam pridem na vrsto prej.
Pozdrav