Opel corsa - odpadlo ogledalo

rrejc

Zelenc'
13. jul 2010
6
0
1
Živjo,

ženi je z avta (Opel Corsa, star okoli 9 let) odpadlo steklo z levega stranskega ogledala in se razbilo.

Ogledalo sicer ni ogrevano, je pa električno nastavljivo.

Kje kupiti novo ogledalo in kako ga namestiti (se mi zdi, da je samo nalimano na plastiko)? Torej, zanima me, če obstaja alternativa originalnim servisom - trenutno je precej kriza z $$$.

Hvala!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.743
5.901
113
Jaz sem za mojo Astro dal mogoče nekaj več kot 10 eur, s tem da je moje ogrevano. Tako da se ne sekiraj. Bodi pa previden ko odstranjuješ plastiko da ne polomiš vzvodov za premik ogledala. Kupil pa sem pri Regnemerju (MB). Ko si ravno pri tem preveri kako je stanje še drugega. Jaz sem hkrati spoznal da je tudi drugo že malo odstoplo in sem ga snel, celega namazal s Neostikom in je še danes napopan.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Na mojem oplu se je isto zgodilo, dobil ogrevanega za nekje 11 eur pri adel avtodeli ;-) Snameš, natakneš, nobene umetnosti.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Na Octaviji se je isto odlimal, novo ogrevano pri Eurotonu je bil cc 13 eur.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rrejc pravi:
Živjo,

ženi je z avta (Opel Corsa, star okoli 9 let) odpadlo steklo z levega stranskega ogledala in se razbilo.

Ogledalo sicer ni ogrevano, je pa električno nastavljivo.

Kje kupiti novo ogledalo in kako ga namestiti (se mi zdi, da je samo nalimano na plastiko)? Torej, zanima me, če obstaja alternativa originalnim servisom - trenutno je precej kriza z $$$.

Hvala!
,

silux.si

rrejc

Zelenc'
13. jul 2010
6
0
1
No, evo. Končno enkrat neka stvar, ki je stala manj kot sem pričakoval
smile-1.gif

Sem nabavil kar v Evrotonu v Črnučah (je najbljižje). 9.5 €, prišlo v enem dnevu.

Hvala za pomoč...