Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me čimveč (kvaliteta/vzdržljivost motorja, zanesljivost, vožnja, kvaliteta izdelave, vzdrževanje, poraba...) o tem avtočku, če je le možno iz prve roke. Morda ve kdo za kakšno lepo, dobro ohranjeno, črno (poleg tistih dveh na avto.net-u)?
Do koliko denarja iščeš? Corso sem peljal in se mi ni zdela nič posebnega, kot običajna 1.4 16v, le da lepše potegne, poraba je med 8 in 10 litri, nekih posebnih problem z zanesljivostjo pa tudi ni.
sicer sem jo pa vozil 5 mesecev (1.8 16v, 125KM), od nove in naredil cca 6kkm. porabo sem imel od 4000km naprej cca 8 litrov, pred tem okrog 9 (mešane relacije, precej mesta). trda, v ovinke se na 16" pelje precej bolje kot navadna (bolje kot prve C GSI, ki so imele 15")
Olja tudi po 2 letih, ko je bila prodana od 2. lastnika naprej, ni spila nič, tud nobenih težav ni bilo (če se ne motim je imela ob prodaji 30+kkm, pol sem izgubil 'sled'
)
V glavnem, če dobiš lepo, nezgonjeno, močno priporočam. Jaz sem bil ful zadovoln
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.