Opel Corsa C GSi

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Zanima me čimveč (kvaliteta/vzdržljivost motorja, zanesljivost, vožnja, kvaliteta izdelave, vzdrževanje, poraba...) o tem avtočku, če je le možno iz prve roke. Morda ve kdo za kakšno lepo, dobro ohranjeno, črno (poleg tistih dveh na avto.net-u)?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Do koliko denarja iščeš? Corso sem peljal in se mi ni zdela nič posebnega, kot običajna 1.4 16v, le da lepše potegne, poraba je med 8 in 10 litri, nekih posebnih problem z zanesljivostjo pa tudi ni.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ma je nekaj nižja pa feltne večje,gume bolj športne...največja zamera je bil neizklopljiv antizdrs...se še iz blata ne morš izkopat baje
shocked-1.gif

AvtoMagazin TEST

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Odlična lega... kaj pa vem, meni se ni zdela nič posebnega. Res pa da sem se v Corso vsedel iz Fieste.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Avto bi lahko nudil vec, neke pretirane poskocnosti ni. Gre solidno. Podvozje je utrjeno. Zna bit kateri od konkurentov malce boljsi.

Ce se ne motim je obstajala ena varianta z traktor GSI - 1.7 dti motor tam okoli 100 konjev. Samo so sila redki. Ceprav ne maram dizlov zanimiv avto.

Lp

kookie

Pripravnik
27. feb 2008
40
0
6
racemedia.blogspot.com
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Uzam motor 1.8 16V
wink-1.gif

A lahko v GSi-jki tretje generacije dobiš še kaj drugega?
smile-1.gif
lahko, 1.7cdti (100KM), večinoma so iz uvoza.

sicer sem jo pa vozil 5 mesecev (1.8 16v, 125KM), od nove in naredil cca 6kkm. porabo sem imel od 4000km naprej cca 8 litrov, pred tem okrog 9 (mešane relacije, precej mesta). trda, v ovinke se na 16" pelje precej bolje kot navadna (bolje kot prve C GSI, ki so imele 15")
Olja tudi po 2 letih, ko je bila prodana od 2. lastnika naprej, ni spila nič, tud nobenih težav ni bilo (če se ne motim je imela ob prodaji 30+kkm, pol sem izgubil 'sled'
smile-1.gif
)
V glavnem, če dobiš lepo, nezgonjeno, močno priporočam. Jaz sem bil ful zadovoln
cheer.gif