Opel Corsa Black&White

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Cena cca. 12.600 EUR, 1.4 90KM, 4x airbag, ABS, avtomatik klima, tempomat, MP3 radio z upravljanjem na volanu, delno usnjeni športni sedeži, usnjen volan in ročica, OPC paket (podaljški, krom izpušna cev, strešni spojler), črna streha, zatemnjena zadnja stekla, 17-ke, športno podvozje. 2 leti garancije + 6 let garancije na motor in menjalnik. A je kje kakšna boljša opcija za ta denar?
Slabe strani:
- zgolj 3 vrata
- ni možno ESP (za tako ceno, ker ni nobenega na zalogi)
- relativno drage gume za tak jajček (cca. 100 EUR na kos)
- trd, kar po naših cestah (sploh po Štajerskem) ni plus
- Opel
grin1.gif

Še link:
http://www.opel.si/site/showroom/corsa/bw_edition.html

PS: Hudo dobro izgleda.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Si vprašu lost1, če ti kej cenej zrihta?
Očitno še ne. Največji problem so 3 vrata. Bo treba videt koliko jebanja je s tlačenjem otroškega sedeža nazaj in pa kako trda je ta stvarca. Namreč leta, ko je hrbtenica brez problemov prenašala sunke z lukenj so mimo
crazy1.gif
. Je pa varijanta, da se rukne ene 16-ke gor, pa bi bilo potem verjetno bolj sprejemljivo. Samo kot rečeno, bo treba najprej ta tri vrata praktično preizkusit.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Kolega jo ima. Huda zadeva... ima pa par težav oz. nekaj so jih že odpravili.... voda mu je zalila prtljažnik ko je bil star 14 dni, sedeži se mu trgajo, in barva na odbijačih se mu lušči
smirk-1.gif

Če pa pogledamo sam izgled avtomobila je pa KOOONC
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ce bos vzel, eno bi še najdu ti lahko, pza ceno pa prek PM , ce ti avto ustreza.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Bolj draga, za te prckarije po mestu.
Za kaksno krog po Pohorju bi si pa jaz sposodil zadevo.
evil.gif

Ampak imam obcutek, da ne bo nic iz tega. Bo treba nekaj 5vratnega dobit. Pa dolgocasnega tudi.
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
So, 1.3 90KM, ta se mi zdi, da bi morala biti na zalogi, potem imaš pa še 1.7 125KM.
Cena za prvo je +2000 EUR glede na 1.4 bencinca.
17758-icon_confused.gif

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Moja jo ma, avtek hud k pajk
wink-1.gif
Edin feltne so občutljive na praske (robniki...) in motor ni ravno biser odzivnosti, prožnosti, poraba po BC 6,5l.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Ta jajček pri nas kupujejo samo "wannabe-ji" in pol se furajo okoli po mestu. najprej sem mislu, vua lep športen avto, ko sem slišau da ima not mlinček 1,4 in slišal od blizu kako brenči sem se lahko samo še smejal. Če že folk kupi tak avto naj kupi zgoraj omenjeno varianto 1,7/125KM. Če me kaj moti je to da ljudje kupijo nekaj da se vidi navzven hudo in pol še vsak drugi gre kupit isti avto.

Sploh pa kot je nekdo že omenu, ne bi kupu tak avto da bi prevažal otroka not. Naj se ti kak norec zabije v to gajbico pa gre otrok rakom žvižgat. Enostavno se mi ne zdi dovolj varen. Avto za mularijo!

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Sploh pa kot je nekdo že omenu, ne bi kupu tak avto da bi prevažal otroka not. Naj se ti kak norec zabije v to gajbico pa gre otrok rakom žvižgat. Enostavno se mi ne zdi dovolj varen. Avto za mularijo!
Loool. A pol moram za otroka nabavit A8 pa en rollbar spredaj? Pardon, sedaj so moderni esjuveji, tako da ziher pade en X5 pa rollbar spredaj in zadaj. A bo to dovolj varno za otroka?
grims-1.gif

Mater imate eni pametne. Pa saj nimajo vsi denarja za proč metat oz. ga ne stavijo v avto, zraven pa jedo kruh in vodo v najeti garsonjeri oz. še bolje zažirajo starše.
cool-1.gif

Aja, sedaj se prevaža okrog v kliaču starem pet let. Mater sem slab starš, a ne, ker mu ne privoščim varnost esjuveja. Pa še stajliš in in bi bil.
nahrung002.gif

Heh, včasih smo se prevažali v fičkotih in AXih, katerega si naslonil na zid z 20km/h, pa si imel že totalko. Sedaj pa te male kante tako spravijo skupaj, da ti še pri 60 km/h ni skoraj nič. Kaj bi še rad.

Sicer pa glede ničelnih pospeškov. Lega je verjetno fajn (bomo danes stestirali, če bo šlo), konjev je več kot dovolj za potrebe, za kakšno adrenalinsko vožnjo po Pohorju je pa tudi teh 90KM dovolj, če ne greš pa navzdol
evil.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
S svojim odgovorom si se opredelil. 13k € vloži v kak bolj resen avto.
Kar se tiče AXov in fičkotov, ja časi se spreminjajo in spremeninja se tudi človek in njegove potrebe!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.266
1.896
113
otrok in 3 vrata
ne-ne-1.gif

glede trdote..hm ja...(opel +) tole je še pošportan model (+ nizkoprofilne gume) ..tak da...ojej!

če se da..pejdi na testno vožnjo.