Opel astra 2.0 turbo 125kW karavan l. 2005-splošno

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
pozdrav.gif

Torej,zanima me, če ve kdo za navedeni avto, če so bile kakšne znane (serijske) napake na tem avtu in pa seveda kolika je
realna-prodajna cena tega vozila?Nekdo mi ga ponuja v račun,vem,da ga bom težko prodal naprej,samo jaz pravim,
vsak avto ima svojega šoferja,tak, da se bo tudi zanj našel kupec-šofer.Omenjeni avto ima več ali manj vso opremo,
od ksenona,usnja itd.
Za vsak vaš podgovor bom hvaležen.
Še nekaj, na mobile.de in pa na autoscout jih je zelo malo takšnih, tako, da si ne morem ustvariti realne-približne vrednosti.
Lp.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
To je verjetno črna ane?

Če je to ta,je že probaval po avtohisah,ampak itak pri nobeni niso prisli skupaj s ceno ker je pričakoval preveč. Vsi mu verjamemo da je plačal 20 jurjev za avto,ampak sej tazga je on hotel, ni nujno da bos nasel kupca ki ima enake želje.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
Da povem po resnici,ne vem kakšne barve je,ker ga ni imel doma,ga je baje žena imela,nisem pa spraševal po barvi.
Je pa iz Maribora,če ti je kaj v pomoč.
Lp.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Je nekaj casa nazaj že kar smo imeli govora o takemu karavanu, mislim da je črn no,ampak ni pa nujno, sej je že več kot pol leta tega...

Vsekakor če ga vzames v racun, vzemi si luft oziroma glej na ceno kot da ga bos prodal šele cez pol leta ali več, namreč karavan s tolk KM, ni tržno zanimiv avto. Za družino je jebeštrga k porab dost, za šumaherje je pa nezanimiv ker je karavan.

Novih se proda ZELO malo v taki konfiguraciji ( jih lahko preštejem na prste ene roke koliko smo jih pri nas prodali)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Za tale avto bom težko rekel ti na pamet, jst osebno bi ga vzel v racun z veliko rezerve,ker mogoče nebos imel kupca zanj pol leta ali pa leto...

Res ni tržno zanimiv,to je za nekoga ki hoče tiščat, pa vseen rab dost prostora. Poraba pri taki mašini je 10L +
Mogoce mi povej kolk on sploh pričakuje?

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
Ja on pravi, da so pri nas 10-11, pri nas pa ni nobenega karavana?.!On mene sprašuje koliko mu dam,jaz njemu prodajam nekaj za 32 kilo,na tem imam lufta recimo 1-1,5 kilo.Za kiloko bi mu ga ti vzel, da prid k tebi v avtohišo?
Lp.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Dvomim da bi mu ga vzel v racun sploh oziroma bi mu verjetno ponudil lahko le tako ceno, da on nikakor nebi vzel, ker pri takih extremih,so vedno razlike med pričakovanim in dobljenim ogromne. Raje ne piši kok imas lufta kje,nikol ne veš kdo bere...

Glej, ta mašina je za tak avto:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3620199&show=1

Pa še ta ga nebo prodal za tolk,ampak bo mogu spustit kar za ene 1 - 2 jurja, ker je tudi cena novim bistveno padla zaradi prihoda novega modela Astre in cez 6 mesecev pride še nova GTC .
Jaz osebno nebi dal nič več kot 8 jurjev za tak avto,pa še to samo v primeru da bos prodal nek drug avto ki bi ga res rad prodal oziroma te tišči. Potem pa tega istiga karavana prodat cimprej po ugodni ceni ( max jurja gor in cao).

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ožent se boš moru z njim... ni ta trg za take avte.

Kolega je prodaju Legenda 3.5 močno pod ceno - 5 mes pa niti enga klica
cry12bpy.gif

Jst se ga nebi upu vzet
crazy1.gif

LP

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Se najde tudi kupec za take avte.....jaz bi si kupil astro opc karavan.....samo kaj ki ni denarja za take nakupe trenutno.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
pa dobro, saj nima 300KM ampak 175KM kar je optimalen motor za tako karoserijo. Mislim, da nove bmw trojke s svohnej motorjem sploh vec ne dobis.
smile-1.gif

• Všeč mi je
Reactions: bero1

cat

Fizikalc
3. sep 2007
915
81
28
Jaz sem zainteresiran ravno za ta motor - ampak bolj v GTC obliki. Žal šele čez kake pol leta...

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ne rečem da je premočn in da se ne najde kupec tud za tak vagon ampak v Slo se folk nasplošno izogiba "redkih" avtomobilov
pa tud bencinskih motorjev z turbinco
smirk-1.gif

Sploh za vzet v račun, moraš met pa res gromozansko srečo da ga prodaš dokaj hitro...

LP;M

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
ksz
Saj ta avto niti ni tak bav bav,še spada v nižji razred zavarovanja,poraba tudi ni tak ekstremna,sem si ga danes ogledal,za zadnjih 10.000km ima povprečje 10,1, kar se mi zdi za to konjenico ne dosti, avto je težek cca 1400 kg-je prava raketa na kolesih.
Kar se pa tiče, da ne bi našel kupca za njega se ne bojim, se spomnim pred leti sem imel bmw 525i 142kW, pa so mi tudi vsi pravli,
da se bom oženil s tem avtom in ko sem se ga naveličal, sem ga dal na avto.net in sem ga prodal v 3 dnevih nekje za isto ceno, kot sem ga kupil, vozil sem pa ga cca 9 mesecev.
Mene nasplošno zanima za ta tip motorja,če so kakšne znane napake.
Lp.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Povprečje 10,1 litra na 100 km OK? Za Astro? Saj ni terenc velikosti Land Cruiser-ja.
stupid-1.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
stupid-1.gif
tega lahko za sebe obdržiš,še enkrat si preberi o kakšnem avtu je govora,potem pa nekaj pametuj,
verjetno imaš izpit dva pondeljka pa en torek.Sicer pa nikjer nisem napisal,da je to ok poraba.
Kar se pa tiče terenca,katerega si navedel,verjetno se ti ne sanja kakšna je resnična poraba

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Jap, izpit imam samo ene 360.000 prevoženih km.
Drugače pa navali in ga kupi, ne oklevat.
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.810
113
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Povprečje 10,1 litra na 100 km OK? Za Astro? Saj ni terenc velikosti Land Cruiser-ja.
stupid-1.gif
Ne se obremenjevat s stvarmi, katere niso ravno na tvojem področju.
Za zgornjo kišto je poraba ok, razen če je bila narejena s cincanjem potem je sranje.
Jaz si ga sicer tudi ne bi upal vzet v ceno oz. zgolj ob hudo nizki ceni.
V skrajnem primeru swapneš motor. Tega bi se verjetno dalo dobro prodat kakšnemu mladcu, noter pa potem rukneš 1.9CDTI in je. Če seveda to gre. Pa skupaj z menjalnikom seveda.