opažanja

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej se je začelo poletje. to ste najbrž opazil vsi, z žirovcem na čelu (je nehal drva metat v peč)

in kaj se dogaja. toti nežnejši spol je začel šparat na izdatkih za garderobo in srečajo, vidijo se vse krajša in krajša krilca. prav fino. večinoma. ponavadi, v večini primerov je tako, da dekleta do 15 majo nogice k srnice, pol se pa začne padanje kvalitete.

a ste to oapzil?
ker sem bolj sorte k skoz neki rzamišlja (probam se asimilirat), sem dognal, da bo to zaradi:
mlada dekelta majo čas in si brijejo nogice in jih kažejo
ne tok mlada, pa si nogic ne brijejo redno, posledično nosijo hlače, trenirke in se nogice razkuhajo, pol pa k se slečejo, je pa to k krača iz paulja

a ma kdo kako drugo teorijo razen te?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Čist ta mlade srnce so mlado meso, to meso pa še ni bilo preveč pregneteno....sej veš sosedova šljiva je boljša od tvoje...
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam res..tko ravne,dolge nogice v petkah..nategnjena ritka..pol jo prehitiš pa ma sise pčar stopnic pred sabo, dolgi lasje ji padajo čez ramena...

pol pa objame enga orangutana

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Mene pa to več nič ne vname.
Kot kaže sem že v tistih letih, kot je rekel beograjski nadškof Perko v enem intrvjuju, ko so ga vprašali glede celibata, da ga sedaj čedalje manj moti, opaža kvečjemu pozitivne strani.