Only on Balkan

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
Citat:

''Moja sestra se je zapletla z Mitrom in se vanj zaljubila. Kljub temu, da že ima17-letno ženo in tri otroke, se je odločila, da se bo preselila k njemu,''

to ti vse pove
bonk.gif

je pa ta komentar zanimiv:
Citat:

No, po parih detajlih sem se tudi sam vprašal, če ne gre morda za Rome:
17-letna žena
3 otroci (ni navedeno eksplicitno, a domnevam, da od 17-letne žene)
dodatna 15-letna noseča partnerica
Mitar je popival in kradel, nič pa ni delal

No, če gre dejansko za Rome, potem članek dejansko skuša zavajati, saj pri nas v takih primerih vedno napišejo, da gre za Rome, ki pač niso del lokalne kulture.

heheh se kar strinjam
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
''Vse se je zgodilo zaradi ljubosumja, alkohola in denarja. Obe dekleti sta bili zaljubljeni v Mitra in sta se vedno prepirali, nato je on obe pretepel,''

Mogo bi se en najt, ko bi vse tri pretepel
grin1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Mitar - pravi jebaæ/muškaræina. Dve "ženski" pa pretepst če ne data mira.
grin1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:

''Moja sestra se je zapletla z Mitrom in se vanj zaljubila. Kljub temu, da že ima17-letno ženo in tri otroke, se je odločila, da se bo preselila k njemu,''

to ti vse pove
bonk.gif

je pa ta komentar zanimiv:
Citat:

No, po parih detajlih sem se tudi sam vprašal, če ne gre morda za Rome:
17-letna žena
3 otroci (ni navedeno eksplicitno, a domnevam, da od 17-letne žene)
dodatna 15-letna noseča partnerica
Mitar je popival in kradel, nič pa ni delal

No, če gre dejansko za Rome, potem članek dejansko skuša zavajati, saj pri nas v takih primerih vedno napišejo, da gre za Rome, ki pač niso del lokalne kulture.

heheh se kar strinjam
smile-1.gif

Se popolnoma strinjam s teboj. Članek res poskuša zavajati, saj v tem primeru dejansko gre za ROME a v članku ne piše. Če bi se to zgodilo pri nas bi na veliko pisalo "ROM ZABODEL MLADOLETNO DRUGO ŽENO" ali kaj podobnega...

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Ne blebetajte bedarij rom je priprava iz lesa ki obdajo neko stvar OKVIR.Vi se pa pogovarjate o CIGANIH.Dajmo ločit ti dve stvari ne moremo rečt CIGANU ROM.