Only in USA

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.442
3.827
113
davorinm.wordpress.com
http://24ur.com/novice/svet/v-teksasu-bodo-lahko-nosili-pistole-tudi-v-sole.html

Po novem bo v Teksasu dovoljeno nositi orožje v šolo.
hysterical-1.gif
Za samoobrambo. WTF??

Pa včeraj sem gledal nek dokumentarec na national geographic. Kjer si v Aljaski ful prizadevajo, da folk neha lovit Lose iz avtomobilov. So dal kazni. Lah pa voziš, parkiraš avtomobil, stopiš na travo 1 meter stran od ceste in streljaš po mili volji. Da ne govorim, da imajo res vsi, ampak vsi pištole ali puške tam v avtih.

Dobro samo tale z orožjem v šolah je pa res bosa. Očitno so orožarski lobiji res res močni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Pa več medvedov k barov tud....vsaj tko pravjo na NGC
smile-1.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Gre za abuse ameriške ustave.
Že eden izmed očetov ameriške ustave, Thomas Jefferson, je nekoč zapisal, da so pravico do nošenja orožja v ustavo zapisali, zaradi dvoma, oz pomanjkanja zaupanja v oblast. Dali so možnost, da se ljudje tudi z orožjem uprejo oblasti, ki ji ne zaupajo več. Konec koncev so z oboroženim uporom tudi nastale ZDA.
Tole se pa že izraja do onemoglosti ...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Res je izrojeno do amena.
Če bi danes sledil Jeffersonovemu nauku, bi bil proglašen za terorista in poslan v Guantanamo.
Sploh če bi kaj rekel čez črnca v beli hiši...
grims-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Daj prosim najprej poglej iz kje si link potegnil! Pa kako lahko 24 kur vzameš za verodostojen medij. Ne morem verjet kako dobri so pri Pro Plusu v svojem internetnem poslu. Vse nas oz. vas imajo za norca, napišejo novico, ki šokira in ta se širi bolj kot karkoli drugega. Vsaka druga novica je iz 24ur, dajte se malo zamisliti, prosim...

Danes mi je kolega pribil, da je na 24 ur bral, da je ferguson vprašal murinhota za nasvet glede postave proti barceloni. Pa ne me jebat no. Dvakrat na dan poslušam o tej strani.

Kar se pa tiče amerike in kaj vs eje tam možno - očitno vsi mislite, da smo v evropi najbolj pametni, da so v ameriki sami bedaki. Ampak to govorite samo tisti, ki še nikoli niste bili tam. Da je pa tam vse mogoče se pa strinjam, ni pa to slabo.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Sem bil že prej 100% prepričan, da se boš začel smešit. Kaj točno pa je s kavo narobe?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Vse.
Brez okusa, brez "žmohta", brez veze.
Dobr, da se vsaj v UN dobi espresso un italjanski tapravi - je vsaj približno podoben našemu kofetu.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Super odgovor. Ko boš imel kaj "pametnega" za povedati glede ZDA, se pa javi v tej temi. Jaz grem spat...