Only in Russia?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj ne moreš verjet, česa vse se ne spomnejo:

A seat belt plug designed for blocking light and sound signals

Citat:
The fine print says: “Not recommended to use while driving”…
bonk.gif

Če moderator meni, da ne spada sem, naj prestavi v spam...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
za po parkingih prestavljat avto (oz. za res kratke premike, ki niso na javnih cestah) pa da ti ne piska je pa dejansko ok
grin1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Hm, zakaj bi to sploh kupoval, če pa lahko pas vseeno pripneš za svojim hrbtom, pa imaš tišino, če že ne znaš poiskat navodil za izklop piskanja.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Those who want to drive without a seat belt and irritable warning notifications are used to pass the belt behind the back and sit on it while driving.

Citat:
While others suggest using ear plugs…

Ajej. A je boljše, da maš pas za hrbtom, da te v rit tišči, kot pa da si ga zapneš?
bonk.gif

Tale slika pa zmaga:

seatbeltplug-22.jpg

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Nikoli v življenju ne bom razumel ljudi, katerim zapenjanje pasu predstavlja neopisljivo težak psihofizični postopek. Niti nikoli ne bom razumel ljudi, ki se pripenjajo zato, da ne bi bili kaznovani

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz poznam celo take, ki držijo pas v roki (kot sovozniki), če bi slučajno bili kje policaji...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
In to držijo za sponko 2 cm od luknje za zapenjanje
hysterical-1.gif

Stric je 5 let hodil okoli psihiatrov da bi mu napisali opravičilo, da se nebi rabil pripenjat (kao da ga pas tak tišči, da ne more normalno sodelovat v prometu)
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.286
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz poznam celo take, ki držijo pas v roki (kot sovozniki), če bi slučajno bili kje policaji...

taki ga zmagajo ja, poznam ene 3 take sorte
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Stric je 5 let hodil okoli psihiatrov da bi mu napisali opravičilo, da se nebi rabil pripenjat (kao da ga pas tak tišči, da ne more normalno sodelovat v prometu)
bonk.gif
Tako bi morali pri psihiatru res dobiti kakšno potrdilo.
bonk.gif

Meni se ni težko privezovati, saj se privezujem že odkar vozim. Ko sedem v avto, avtomatsko potegnem pas in se pripnem. Včasih, ko doma na dvorišču za par metrov prestavim avto, se popolnoma nezavedno tudi privežem.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
En znanec je imel za argument, da on se pa ze ne bo pripenjal, eno zgodbico, po kateri je baje en mozak po nesreci (bil je pripet) postal invalid - paraplegik ali tetraplegik, ne spomnim se tocno. A njegova utemeljitev ni bila v stilu "raje crknem kot da sem po nesreci na vozicku", ampak je tip enostavno verjel, da brez pasu bi jo pa mozak iz zgodbice precej bolje odnesel, npr. kaksna buska od posledic, to je pa tudi vse.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Saj sem pa tja se res najde kakšen primer, ko bi neprivezan človek bolje odnesel. Samo prej najdeš babnco, ki obvlada dvosmerno komunikacijo, kot tako priliko.