Online radio na mac-u

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, ne vem kaj si narobe naredil, ampak meni dela... na prvem linku, oboje (winamp in mediaplayer) mi odpre iTunes in špila. Krka mi ne dela v iTunes (file not found - ni fajla za winamp), mi pa odpre z real playerjem.

Sicer maš pa tule kup internetnih radiev, sam muzika, brez reklam...
http://www.partynet-music.com/

Lp
Peter

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
še enkrat probal pa ne dela.

@Romzi, thnx za tole, sam še vedno ne dela. Vmes je še težil da naj si silverlight inštaliram, sem še to naredil pa še vedno nič.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
Kaj točno ti iTunes reče? Ker predvajat internetni radio je trivialna zadeva, če ti dela net, poj bi moglo tut to. Da nisi slučajno na kakem firewallu blokiral iTunesa
smile-1.gif

Sicer pa probaj tole: odpri iTunes -> Advanced -> Open audio stream [Cmd]+U -> vpiši http://91.185.193.190:8038

Če ti to ne dela, si neki brkljal po nastavitvah bogsigavedi kje, ali pa maš prešvoh linijo
smile-1.gif

Lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tudi tole ne dela.
Samo connecta se. Linija sigurno ni prešvoh.
Možno, da je kak firewall, ker sem v službi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ja prej bi uprašu:))
Sem se pa zdej spomnu, da sem že imel ene težave zarad portov, ker domov nisem mogu dostopat. Očitno so res krivi porti.

Sam kak radio iz itunes liste pa dela. Sam jih je res majhna peščica.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
Tema ima ful varljivi naslov, če bi napisal da pač internetni radio ne dela, bi blo koj jasno da so porti krivi
tongue-1.gif

p.s.: a na PCju si probal? Ker če ne dela na jabki, ne bo delalo niti nikjer drugje
grin1.gif

Lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Tut na službenem pc-ju nič ne dela. Doma pa delajo.

Mi je pa ratalo radio krka usposobit tako, da sem z vlc-jem odprl realplayer datoteko (črna ikonca na spletni strani).
Za nekaj časa bo, dokler se Rjavca ne naveličam:))