Online galerije

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Jaz uporabljam Flickr.

Pred nekaj meseci so me iz yahoo preselili na flickr, zato sem približno dva meseca imel zastonj pro status. Od 14. dec. ga več nimam, vendar mislim, da bom plačal tistih nekaj $, da ga dobim nazaj. Tam sem našel slike, ki so me resnično fascinirale (še posebej slike na "last 7 day interesting"), kar je bil tudi eden od razlogov, da sem vložil nekaj več denarja v nakup boljšega fotoaparata.

Nelson

Zelenc'
18. dec 2007
3
0
1
Ja, tud men je Flickr všeč in razmišljam da dam tistih nekaj usd za članarino. Ker sem zadevo šele pred kratkim začel uporabljati mi še ni problem presedlat na kakšno boljši zadevo if exist, je free in ponuja več.

Nisem profi user in mi načeloma zadošča mesečni upload limit 100Mb. Edina zadeva katera me dosedaj moti pri free lamer verziji je omejitev na tri kategorije. Grrr
smile-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
meni je pa čisto ok mojefotke.si
drugače pa sploh ne uporabljam nobenega PS ipd.,sem pač pristaš nepopravljenih fotk in ujetega trenutka kakršen pač je,če rata rata,drugače pa brišem
smile-1.gif

je pa za tiste ki od tega živijo res to nujno opravilo

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Živjo.

Zanima me katero resolucijo priporočate za shranjevat slike na teh spletnih albumih? Sam ne vem, na katero resolucijo bi dal, da bi bilo varčno s prostorom in resolucija OK za večina uporabnikov. Zdaj imam slike zmanjšane na nekje12XX * 9XX, zasedejo pa borih 200, 300KB. Za moje pojme je kvaliteta OK. Kaj menite?

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz na Flickr dajem vse v velikosti 1024x683 (ali obratno, če je landscape), na 72dpi. Za moje pojme je to čisto dovolj, da se vidi, kaj sem s fotografijo želel pokazati.

Imam sicer pro račun in sicer zgolj zaradi neomejenega števila setov in kolekcij. Do zdaj vse skupaj v enem letu nisem uploadal za 100 mb fotk, kaj šele v enem mesecu ...