Oneplus 6t, note 9 ali s9+

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Zdravo

Torej odločam se za nakup... Trenutno sem poleg samsunga gledal še ONEPLUS 6T, ki je tudi cenovno zelo zanimiv.

Vsečen mi je tudi huawei mate 20 pro... Ne vem, Vi povejte, mogoče pozabil na kakšen drug telefon. iPhone mi trenutno ne sede več.

Hvala

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Če ti je s-pen pogoj, želja, firbec, potem ni za razmišljati, Note9 je 9-ka na steroidih z obilo dodatnih uporabnih funkcij, ki jih ne dobiš nikjer. Izbiraš pa med samimi dobrimi igračkami, torej je odločitev samo tvoja.

Če te zanima kaj glede Note9 vprašaj, za druge pa ti bodo ostali povedali.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
To je stvar okusa in financ. Jaz npr. Samsung nebi ni štapom dirao, odločal sem se med 6t in mate20pro. Na koncu vzel slednjega, zaradi kamere. Pred tem sem imel 5t in čeprav mi je malo nerodno priznat, s tem kitajcem sem imel najmanj težav od vseh telefonov do zdaj.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Financno gledano je se boljsa izbira stari op6 (brez t), ki si ga v zadnji shopping mrzlici s Kitajske dobil ze za 360€. Takrat 128GB, danes 64GB, ampak verjetno bo se letos spet padlo nazaj.

Je pa to kitajska verzija, z globalnim rom-om, fali mu par frekvenc, ki se uporabljajo samo v S Ameriki. Za global verzijo sem prek uradnega kanala poleti placal 200€ vec, danes je razlika malenkost manjsa, ampak se vedno je kitajc imo boljsa izbira.

fatalist

Pripravnik
15. maj 2008
177
7
18
Tudi Samsunga ne kupim nikoli več.Žena in hčera že imata vsaka svojega Oneplusa,redne posodobitve in nobenih težav.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Mene bi pri nakupu iz kitajske motila garancija. V eu porihtajo vse v par dni brez vprasanja in ugotovitev da je bil v stiku z vodo.
Po drugi strani pa je 1+ eden izmed najzanesljivejših proizvajalcev, skupaj s huawei daleč pred samsungom

MooNman

Pripravnik
5. avg 2007
148
0
16
malo tu malo tam
Imam OP6 128gb cca 2 meseca, brez problemov, niti enkrat zmrznil, Android 9, fingerprint senzor zelo odziven. Skratka zaenkrat zelo zadovoljen

bibolin

Pripravnik
8. nov 2013
41
4
8
Kupil Note9, prodal po enem dnevu. Enostavno je prevelik. Tudi S-pen se mi ne zdi ne vem kaj uporaben. Kar s palčko napišeš lahko tudi s tipkovnico.
Oneplus sem dolgo spremljal in odšteval dneve do predstavitve 6T, vendar me je razočaral(ga je nabavil kolega).
Sam sem nabavil S9+, kateri je nakakšen kompromis vsega. Dobra kamera, enostavno najboljši ekran, zadovoljiva baterija, še sprejemljiva velikost, hiter(če hočeš da je še hitrejši, potem naložiš Lineage AOSP rom) in vizuelno zagotovo najbolj premium look. Ni brez razloga na več internetnih straneh ocenjen kot Best android phone of 2018. Glede na to da ga dobiš na Bolhi že za ene 500eu, je to top kupčija. Ceneje kot kitajc(1+1)
Huawei mate 20 pro so pa trenutno skoraj vsi defektni(zelen ekran).

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Pisanje teksta je še najmanj kar je dodana vrednost s-pena in Note serija se ne kupi, da bi se pisalo s svinčnikom namesto tipkovnice.

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Kolega imel par dni mate 20 pro... pravi da ga kamera nikakor ni prepričala in da mu je na note 9 veliko boljša. Skoraj sem se odločil za 6t ki je tudi cenovno zelo dostopen, pa se je pojavil S9+ nov za 480 eur in lahko recem da prvi vtisi so super, pred njim sem imel iphone x, ki pa me ni tako prepričal.

Hvala, vsem za mnenja