onemogočene strani

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Vpiši v google "anonymous surfing" in preizkusi rezultate.

Večina jih sicer ne bo delala, ampak lahko da so na kakšnega pozabili
zmaga.gif
:

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Nobena od teh strani ne spusti skozi GMAILa (na začetno stran sicer prideš, vendar ko se probaš prijavit, ne gre več naprej). Ali ima kdo kakšen link, kjer bi lahko dostopal do gmaila, ker je v službi blokiran?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Maš doma računalnik, ki je večinoma skoz prižgan, ko si ti na šihtu? Potem je najbolje, da je ravno ta kišta tvoj proxy pa se ne sekiraš več. Ali pa remote connection, ponavadi imajo firme odprt port za TSC.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ne, na žalost nimam računalnika doma non stop prižganega. Saj tudi gmail ne rabim ves čas, ampak je zoprno, če moram čakat do poznega popoldneva, ko pridem domov, da pogledam kakšno zadevo, včasih jo pa le rabim nujno.
Kakšno drugo rešitev bi rabil.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
gmail mobile? Menda ja ni motilcev signala... če že rabiš za mejle gledat. Če je kaj nujnega si recimo iz mobitela lahko forwardaš na službeni mejl.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
ali pa recimo: https://www.gmail.com bi tudi lahko pozabil admin
wink-1.gif

vsaj pri nas pali tole do prve strani. prijavit se mi je pa samo 1x ratalo, drugače vedno napiše, da geslo ni pravilno.

sam uporabljam preusmeritev iz gmaila na mail od planeta www.planet.si

tut s torparkom sem probal, pa so me prehitro razkrinkali:)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
mi pa imamo v službi onemogočene strani po bannerjih
frown-1.gif
(mail, vehicles, shopping, gambling, games, proxy, itd. itd.)....bluecoat dela čudeže - grrrrrrrr....a obstaja tukaj kakšna "mimostran"???