Ona noče iskati boljšega?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, ena znanka je prijavila, in to konkretno v javnosti nekaj v tem smislu: ''vem, da bi lahko našla boljšega, ampak nočem, moj lubi je zakon'' Zdej če bi bil ''lubi'' res zakon, vsaj v mojih moških očeh, bi tej genialni punci æe pokazal hudiča, hej, še celo slovenet bi po taki prijavi naučil ženskuro kozjih molitvic...un tipo pa nič ne vem, da bi kaj reagiral...pa neka njena kolegica jo ful podpira k da je ja dala ven kako tako: ''moj lubi je najboljši tip na svetu oh sploh ah uh...''

tko da mi ni nič jasn...
- ima ona tko en mal cimetov sindrom pa se je samo mal zagovorila al ona dejansko tko misl
- je njen tip v resnici moški al pa sem jaz zastarel pa sodobni moški ne znori pa odjebe ženske ob takih prijavah
- a njena kolegica ne dojema čist al je pač v resnic evil pa upa, da se bosta ta ženska pa njen 'tip' razšla pa bo pobrala vojni plen

confused-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ti si mal čuden, da te to moti. A se ti ne zdi, da nisi pravi za to? Razen če nisi ljubosumen nanjo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ja, priznam, izredno zanimivo se mi zdi, če ti baba prijavi, sej te mam rada res fu£ in ne bom iskala boljšega tipa od tebe. čeprav ga zlahka dobim...wtf???
bonk.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
pomojem se je samo zarekla oz. čudno izrazila, ti pa si zadevo pretirano napihnil kot je v navadi ljudem s tvojim političnimi nazori. ;=)

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
To so samo dejstva, morda bi tudi on rekel enako...no big deal...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ah.. jaz bi tudi lahko imel maybacha, pa sem s cliem cisto zadovoljen..

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
"Vem, da bi si lahko našla boljšega, ampak..."...v prevodu pomeni: ne morem si najti boljšega, zato sem s tem.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
"Vem, da bi si lahko našla boljšega, ampak..."...v prevodu pomeni: ne morem si najti boljšega, zato sem s tem.
Bo prej tako, da bi rada boljšega, ampak le tem dol visi zanjo

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Zelo grdo, grdo, grdo... da je to rekla. Pa kakorkoli je že mislila. Mislm FAK, če maš tipa, ga imej zato ker je tebi osebno najboljši in najlepši in oh in sploh, ne pa da rečeš da bi lahko našla boljšega. Ja potem pa daj proste roke svojemu tipu in ga išči, ane koklja zmešana?? A če bo pa mimo slučajno prišel kak "boljši" in pokazal zanimanje zanjo, bo pa ona kaj? Rekla, da je njen lubi zakon? Mhm, ne bo rekla tega ampak bo najverjetneje se plazila za tistim tipom po vseh štirih. Potem če bo sčasoma ugotovila, da pa ta novi le ni tok fajn kot njen lubi, bo pa spet lubi zakon.
Mislim res, take punce mi pa dvignejo pritisk da ne rabim kave tri dni. Sej potem pa ni čudno da tipi jamrajo kakšne prasi*e smo in kaj vem kaj še vse.. ker zaradi takih primerkov smo pa potem vse v istem košu.
Naj bo ta punca raje samska in se odloči, KAJ sploh bi rada in kaj išče, potem pa naj bo srečno zasedena. Bogi tip res, smili se mi, po možnosti je pa on totalno vanjo zaljubljen, ona pa flankira okol in (ne zavedajoč se) išče boljšega, do takrat je pa njen fant zakon.

Eh dej, kam pelje ta svet res..
uf-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Mam kolega, ki se tudi ven meče na isti način, v vsaki službi že na razgovru kak je flirtal z kadrovnico, pol v službi da ga ena čudno gleda, gremo s kolegi ven, v vseh letih ga nisem vido enkrat z kako ribo (razen njegovo ženo ki tudi baje posluša podobne fore
smile-1.gif
), a ko je mogoče za kako minuto sam pa prideš nazaj ti že razlaga kak ga je ena pecala. Nabijanje ega, če mene vprašaš, pomanjkanje samozavesti.