Od 1.3.2009 pa do 20.6.2009 se zbirajo Omw nalepke s katerimi lahko po ugodni ceni kupiš Head izdelke.Ker bi si na ta način rada kupila kako brisačo in torbo vas prosim če ima kdo kako odveč ali nima namena zbirati nalepk če mi jih lahko odstopi.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Kaj tebi ni jasno mX?
Na OMV je velika potovalka 9,99€.
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Brisačo ta velko z nalepkami dobim 3.99€ Jaz pa te brisače potrebujem in niti tamale bisače ne dobim nikjer za 1 cent. Če pa s tem klošarim se pa niti ne sekiram. Pa verjetno tudi nisem edina.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Saj ima Spar tut skoz neke akcije na nalepke, kar na enkrat je pol Slovenije oborozene s Kappa potovalkami
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Men je čist vseen če je to za koga nategancija, meni bo prišlo prav da si bom lahko kupila brisačo ali potovalko po nizki ceni ker to doma rabimo, na podoben način sem prišla tudi do lončkov v Mercatorju ker smo jih doma rabili. Pa so tudi nekateri imeli veliko za povedat za čez mercator in te lončke. Jaz sem z njimi zadovoljna in vesela da jih imam.
Kaj pa če nalepiš gor nalepke iz stare akcije? Saj so na pogled enake....Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zakaj imam občutek, da bo te robe dokaj hitro zmanjkalo?
Tako kot unih žog, ki so jih kao imeli (lansko leto?). Pa sem od več ljudi slišal, da jih kmalu ni bilo več za dobit. Oz. so imeli samo še "nepopularne" modele.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ona ne rabi kartončka.
Nalepke pač...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ona ne rabi kartončka.
Nalepke pač...
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
če kupiš močnega bencinarja lahko hitro zbereš za nalepke
sploh če z enim tankom prevoziš magični 300km