OMW nalepke

vejca

Pripravnik
Od 1.3.2009 pa do 20.6.2009 se zbirajo Omw nalepke s katerimi lahko po ugodni ceni kupiš Head izdelke.Ker bi si na ta način rada kupila kako brisačo in torbo vas prosim če ima kdo kako odveč ali nima namena zbirati nalepk če mi jih lahko odstopi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torbe niso nič poceni! Po 25€+ hočejo za torbo, kaj so zmešani, to dobiš torbo kje po redni ceni brez nalepke.
Jaz jih sproti puščam na pultu. Brisače maš pa v kakem lidlu za en cent pomoje, ne pa da klošariš z nalepkami.

wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja no malkom če že tankaš lahko vzameš nalepke pa uporabnica si očitno želi kak headov izdelek!

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Ja eni se raje grdo obnašajo do drugih. sploh ne vem zakaj piše na forum, če ji nima namena pomagat. pa lep pozdrav.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Kaj tebi ni jasno mX?

Na OMV je velika potovalka 9,99€.

ta druga velikost je pa 7,99 in to bi jst rada
grin1.gif

seveda tut zbiram nalepke
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Zakaj imam občutek, da bo te robe dokaj hitro zmanjkalo?

Tako kot unih žog, ki so jih kao imeli (lansko leto?). Pa sem od več ljudi slišal, da jih kmalu ni bilo več za dobit. Oz. so imeli samo še "nepopularne" modele.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
če kupiš močnega bencinarja lahko hitro zbereš za nalepke
nahrung002.gif

sploh če z enim tankom prevoziš magični 300km
cool-1.gif

medtem ko eni tankajo na vsakih 1000km
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Brisačo ta velko z nalepkami dobim 3.99€ Jaz pa te brisače potrebujem in niti tamale bisače ne dobim nikjer za 1 cent. Če pa s tem klošarim se pa niti ne sekiram. Pa verjetno tudi nisem edina.

No ti jih bomo zbirali, povej samo kam ti jih dostavim. Ampak to vseskupaj je nategancija na ovinek, ker headovih izdelkov kot
potovalke nebi noben kupil, zdaj dajo malenkost nižjo ceno in prodajo 5 let stare modele. To je reklama btw., zakaj ta njihov
transparent stoji pri vhodu? Da ga ja vsak vidi. Pa še samo platno povrhu.

vejca

Pripravnik
Men je čist vseen če je to za koga nategancija, meni bo prišlo prav da si bom lahko kupila brisačo ali potovalko po nizki ceni ker to doma rabimo, na podoben način sem prišla tudi do lončkov v Mercatorju ker smo jih doma rabili. Pa so tudi nekateri imeli veliko za povedat za čez mercator in te lončke. Jaz sem z njimi zadovoljna in vesela da jih imam.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Ja jst sem ze nabral 15 nalepk, pa do konca meseca bom verjetno se par nabral.
smile-1.gif

Bom videl kaj se bomo odlocili nabavit, verjetno kako potovalko ali pa brisaco. Se ne branim, ce dajo ceneje, tako ali tako sem redna stranka pri njih. Pa tut v Lidlu ne dobis zastonj. Saj ima Spar tut skoz neke akcije na nalepke, kar na enkrat je pol Slovenije oborozene s Kappa potovalkami
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Saj ima Spar tut skoz neke akcije na nalepke, kar na enkrat je pol Slovenije oborozene s Kappa potovalkami
smile-1.gif

Tole je res katastrofa. Enkrat sem si sposodil "ta velko" Kappo (od dveh iz Šparovega/Mercatorjevega??? paketa), ker take velikosti sam nimam - ali je več ali pa manj. In mi je banda letališka razfukala ročaj, kar sem opazil na Brniku. Grem prijavit škodo, tip samo pokuka skozi okno in reče "aha, to je pa Kappa, vrednost 50€". Dobil sem 20€, ročaj pa potem zalimal s selotejpom (strgali so blago okrog ročaja).

V bistvu sreča, sedaj je kufer vsaj razpoznaven, ker sicer na Brniku vidiš same rjave Kappe, ena enaka drugi
grin1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik vejca pravi:
Men je čist vseen če je to za koga nategancija, meni bo prišlo prav da si bom lahko kupila brisačo ali potovalko po nizki ceni ker to doma rabimo, na podoben način sem prišla tudi do lončkov v Mercatorju ker smo jih doma rabili. Pa so tudi nekateri imeli veliko za povedat za čez mercator in te lončke. Jaz sem z njimi zadovoljna in vesela da jih imam.

Vejica, ti z veseljem priskrbim 10 pik. Samo kje je OMV v LJ?
frown-1.gif

Aja, pa glih poln tank imam, tako da čez nekaj tednov.
Ti pa obljubim, da dobiš kartončke.
zmaga.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Zakaj imam občutek, da bo te robe dokaj hitro zmanjkalo?

Tako kot unih žog, ki so jih kao imeli (lansko leto?). Pa sem od več ljudi slišal, da jih kmalu ni bilo več za dobit. Oz. so imeli samo še "nepopularne" modele.
Kaj pa če nalepiš gor nalepke iz stare akcije? Saj so na pogled enake....

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
če kupiš močnega bencinarja lahko hitro zbereš za nalepke
nahrung002.gif

sploh če z enim tankom prevoziš magični 300km