OMNIA in PC,,ne najdeta se ....

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Mi lahko kdo pove zakaj mi ga pc računalnik ne najde???
Kot da ne bi imel priklučenega na usb kabel,,,Torej sinhronizacija ni uspešna :-(((

V moj računalnik ga sicer vidim kot mobile device,,ampak ga ni pod nobeno črko in ko kliknem sihronizacijo ga ne najde,,,Kaj naj naredim?

hvala

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
763
113
www.jernej.org
Kako črko? S katerim programom ga pa probaš sinhronizirat? Če se ne motim, je Omnia Windows Mobile telefon.... torej rabiš za sinhronizacijo ActiveSync od microsofta (najdeš ga s pomočjo googla).

PS: Če uporabljaš activeSync in vseeno ne deluje, probaj priklopiti na drug USB port...

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
vseeno je na kateri usb port dam,,,z vsakim se en čas skuša povezati ,nato pa javi da ni sinhronizirano :-((((

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
tak odgovor sem dobil nekje in sem bil zelooo hvaležen:))):
467716-post_slo.gif

ali ga priklapljas prvic? tam pod usb connections mors met na mass storage nastimano da ti ga zazna....

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Citat:
Uporabnik maximus pravi:
tak odgovor sem dobil nekje in sem bil zelooo hvaležen:))):
467716-post_slo.gif

ali ga priklapljas prvic? tam pod usb connections mors met na mass storage nastimano da ti ga zazna....

hmmm,,,še nekaj:

že res da je našel disk velik skoraj 8 giga,,ampak tam ni vseh map,,so npr samo slike,,,še vedno mi torej ne najde vsega :-(((

rupa

Pripravnik
28. feb 2008
137
1
18
Jst sem imel podoben problem s HTC-jem.
Rešitev: start - settings - connetions - USB to PC - ne sme biti odkljukano (Enable advanced network funcionality)

če maš odklukano pa probej dat klukco nato OK pa še enkrat zbrisat klukco pa OK

probat ni greh

maximus

Pripravnik
3. sep 2007
138
0
16
55
Citat:
Uporabnik rupa pravi:
Jst sem imel podoben problem s HTC-jem.
Rešitev: start - settings - connetions - USB to PC - ne sme biti odkljukano (Enable advanced network funcionality)

če maš odklukano pa probej dat klukco nato OK pa še enkrat zbrisat klukco pa OK

probat ni greh

kje je to:
confused-1.gif
start - settings - connetions - USB to PC - ne sme biti odkljukano (Enable advanced network funcionality)

rupa

Pripravnik
28. feb 2008
137
1
18
ja jasno, da na telefonu, zapisan je potek, vrstni red kaj moreš klikat

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Pri meni je bil problem firewall na PCju.
Imam instaliranega Sygate Personal FW. In zdeva ne spusti skuzi niti takrat ko nastavis "Allow All". Program je treba cisto zapret.