omar naber in njegov bend

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Matr nekej me tko mocno mot, da si nism mogu kej, da neb napisu tole na forumu. Zakaj hudica je pri Omarju band cisto pozabljen!? A so oni kaj manj vredni od njega, da ljudje komej vedo za njih? Skupej so band, ki bi moral imeti neko skupno ime ne pa po pevcu. Jest bi po pravici povedano popizdil, ce bi moral igrat za neko osebo. Al bomo skupn band al pa nc. Pa ne me narobe razumet, precej komadov od njih mi je dobrih, samo prekleto me mot ta Omarjev egoizem.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Ansambel Lojzeta Slaka
Ansambel bratov Avsenik

V skupini je vedno en frontman, ki jih vleče naprej
v tem primeru, Omar

deejay2

Zelenc'
14. jan 2008
28
0
1
Ze res, da so ponavadi pevci najbolj na udaru, ampak vseeno si taki izvajalci kot je Omar in njegova skupina Kareem zasluzijo vsaj neko skupno ime. Ok ce bi Omar obcasno "uporabil" band bi se nekako zastopil, tako pa so oni v vsakem komadu, pa tudi njihov doprinos k zvoku je vsaj toliko vrednen kot glas Omarja. Pri kaksnih pop izvajalcih pa cisto razumem, da ohranijo svoj ime, ker ni tolk povdarka na igranju instrumentov (tukej je tud veliko elektronike recimo).

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Verjemi, da ce kaksn v bendu izstopa z znanjem filingom itd. bo tudi on znan ratu. En kup bobnarjev basistev itd. je znanih.
Sam sej tud Omar ni pravzaprav tolk znan (ne mislim kot ime, sam grem stavt da ne znajo ljudje nastet 3 njegovih komadov),
tko da je band se manj potem...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sej so vsi njegovi glasbeniki v svetu muzičarjev zlo uveljavljeni, tko da...

itak jih pa na vsakem koncertu predstavi...

pač, kot skupina Kareem, jih ne bi nihče poznal, ker je pa na Bitki zmagal kt Omar Naber, gredo raje tako naprej.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pa sej majo IME, imenujejo se Kareem...

Ampak so pac bolj prepoznavni ce majo "slavnega" pevca al kaj js vem.. Jim ze pase tko, drugac ne bi bli vec skup z njim, ane.
Fufle se nanje najbrz lih tko limajo k na Omarja.
smirk-1.gif

magnum

Pripravnik
31. avg 2007
230
3
18
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Pa sej majo IME, imenujejo se Kareem...

Lp.

Saj kot KAREEM so bili že na natečaju Kdo bo osvojil Triglav, kar je oh-la-la let nazaj. Tu ni druge fore kot prepoznavnost, kjer pa RTV dela svoje. Kot KAREEM ne bi nikol špilal za nekaj tisoč €, kot OMAR pa
wink-1.gif

Pomojem se tud bend ne sekira, če se jim tak reče, glede na to, da igrajo za 10x višjo ceno.

Srečno, jZ