OKvirji pa kar po starem

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.400
9.510
113
Baje so v tem primeru policisti postavili datum 1 teden naprej. Ali se tožilstvo laže, da je le sledilo predlogu policije?
Tak da očitno ste vsi v svinjaku od dreka.
Je pa res škoda v kaj je politika demontirala policijo in sodstvo.
Ne pomoje ne lazejo, bi bilo pa smiselno naredit analizo za 10 let nazaj in bi ugotovili da je tozilstvo tisto ki je vzpostavilo tak nacin delovanja.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.982
6.564
113
blizu močvirne prestolnice
To sicer ni tema ampak ne zavajaj. Ti nisi bil nikoli desničar ok mogoče z desnico pišeš to je pa vse kar se tiče desnice. Nazorsko si levičar in sam sebi lažeš če govoriš drugače. Pač si levičar to za mene ni twžava, glih zato sem anti SDS ker tam so sami bivši komunajzarji. Itak pa je SDSS prišla pod kvazi desnico šele 96 ali 97. In ja vi ldsovci in sdsovci ste enako stanje.
Noben normalen človek ni pri zdravi pameti glasoval ne za SD ne SDS ne LDS in njene izpeljanke da ne rečem o levici.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.400
9.510
113
Ti se bistveno prevec z drugimi in premalo sam s seboj ukvarjas. Pomembno je kaj ljudje pocnejo, kaksna so njihova dejanja ne pa kako etiketo imajo.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.448
10.662
113
To sicer ni tema ampak ne zavajaj. Ti nisi bil nikoli desničar ok mogoče z desnico pišeš to je pa vse kar se tiče desnice. Nazorsko si levičar in sam sebi lažeš če govoriš drugače. Pač si levičar to za mene ni twžava, glih zato sem anti SDS ker tam so sami bivši komunajzarji. Itak pa je SDSS prišla pod kvazi desnico šele 96 ali 97. In ja vi ldsovci in sdsovci ste enako stanje.
Noben normalen človek ni pri zdravi pameti glasoval ne za SD ne SDS ne LDS in njene izpeljanke da ne rečem o levici.
Še vedno od tebe ni mojih prepričanj, ki me definirajo kot levičarja. Sploh veš kaj te sprašujem?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.400
9.510
113
Hvala enako. Kdo je že hvalil bivše sdvjevce?
Jaz, a mas kak problem s tem?

Za razliko od tebe locim med slabimi stvarmi ki jih je pocela neka organizacija, ljudmi ki so tam delali in tudi dobrimi stvarmi ki so jih naredili.

Zato lahko normalno prijateljujem tudi z duhovniki. Ce pa bi razmisljal kot ti bi pa naokoli trobental da so vsi farji pe.dri in pedofili. Kar bi bila cista laz ampak pocel bi enako kot ti.