OKvirji pa kar po starem

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.361
6.248
113

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.826
5.177
113

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.911
5.506
113
Glede na napis pri videu, da humana že dolgo ne služi svojemu namenu. Čemu pa služi? Kak je namen?
Mislim, da ljudje ne razumejo čisto, kaj pomeni humana zabojnik. To ni zbiranje oblačil v dobrodelne namene, kar lepo in jasno piše na humana.si:
Tista oblačila, ki so primerna odpošljemo v različne Humanine sortirnice in trgovine z rabljenimi oblačili, kjer so naprodaj.
Zabojnik polnijo ljudje zastonj, nekaj od tega preberejo nekateri pred praznenjem zabojnika. Ne zdi se mi tako posebno strašno.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.361
6.248
113
Glede na napis pri videu, da humana že dolgo ne služi svojemu namenu. Čemu pa služi? Kak je namen?
Mislim, da ljudje ne razumejo čisto, kaj pomeni humana zabojnik. To ni zbiranje oblačil v dobrodelne namene, kar lepo in jasno piše na humana.si:

Zabojnik polnijo ljudje zastonj, nekaj od tega preberejo nekateri pred praznenjem zabojnika. Ne zdi se mi tako posebno strašno.
Če to drži, potem kaj z odveč oblačili, ki so še za nošnjo (razen v smeti) ?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.248
3.687
113
Če se ne motim jih tudi "Snaga" noče več.

Jaz večino dobrih nesem na RK in/ali Karitas, so pa oboji postali precej izbirčni sploh pri moških oblačilih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.769
8.047
113
pri taščici
Novomeški prometni policisti so imeli v ponedeljek res pester dan. V devetih urah so namreč kar štirim voznikom zasegli vozila, in sicer 3 mopede in en avtomobil.

To pa res ni problem. Naslednji dan so se ukvarjali s 5 tatvinami vozil.
4 mopedov in enega avta ;)

• Ljubezen
  • Haha
Reactions: sad in Rekreacija

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.039
2.438
113
Oblačila
Jih vržemo ''stran''. Ja kaj pa drugega!
Problem je način, kako jih cigoti dobijo. Naj gredo v zbriralnico in jih dobijo.
Tja sedaj še delavci iz druguh republik ne hodijo. Menjava? Stare cune za stare cune! SIC
Če imate skrb, kdo jih bo dobil organizirajte razdeljevanje sami!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.911
5.506
113
Če to drži, potem kaj z odveč oblačili, ki so še za nošnjo (razen v smeti) ?
Zakaj jih sedaj ne bi dal v zabojnik humane, čeprav veš, da bodo kak kos prodali naprej? A ni cilj manj smeti in uporaba tistega, kar je še uporabno?
Dobra oblačila vzamejo na Karitasu in Rdečem križu. Spet se je treba zavedati, da niso vsi prejemniki tako strašno potrebni teh oblačil. Prostovoljka na karitasu mi je povedala, da k njim in na RK hodi precej enih in istih oseb tedensko po oblačila, ker se jim ne ljubi prati.
Ljudje, ki so res revni, praviloma ne iščejo pomoči. Potrebno jih je najti in jim pomagati.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi