Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
iščem okrasne pokrove za 16' platišča, pa nikjer ne najdem nekih kvalitetnih. Sama cheap plastika. 2 kroga po rondoju in gre.
original so pa super dragi.
vzorec niti ni tak pomemben. Samo da je material vredu.. pa cena tam do 40 eur
''dva kroga po rondoju in gre''...? Odleti, misliš? Marsikoga sem že videl, da jih ima kar z vezicami pritrjene na platišča. Mogoče tudi zaradi kraj....
Išči pokrove iz nylona,...ta pocen so iz abs plastike, ki je en k...
Se dobijo tudi neoriginal, sem ne pa pričakovat, da jih boš dobil za "hoferjevo" ceno(btw hoferjevi so iz ta pocen plastike....)
Za malo "boljše" 16" pokrove lahko pričakuješ ceno cca 20€ po kosu. So pa to že kopije orig. oziroma isti design in večinoma tudi isti proizvajalec kot za OE. Če mi zaupaš vozilo ti lahko preverim za točno ceno in zalogo.
Najboljše vzeti original. Sem imel original Renault 16 col od Megane II in mi ne pašejo na platišča od Megane III. Tudi za neke poceni Hoferjeve sem že zapravil cca. 40eur, ker so mi odpadale na mesečni ravni. Tak da brez veze se zafrkavati z nepravimi pokrovi, ker na koncu stane več kot originalni ...
Meni se je po dveh zimah začela luščit plastika dol. Odpadali pa mi niso.
So pa original bistveno bojši in je verjetno res bolje kar na bolho pogledat.
Ma ja, pa imas pol znak avta v radkapi...sam sem nasel nove originalne za 50 eur na bolhi, ceprav je to tezko dobit, ker ne najdes kompleta. Sicer pa ce si pravi alteras imas itak litke 19" za poleti in 17" za pozimi
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.