Okolju prijazni avtomobili

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.177
9.697
113
Če smem, bi jaz predlagala enostavnejšo in cenejšo rešitev - stisneš sosedu jurja ali pa tudi dva, da bo pustil in voila... Ampak ja, to je preveč očitna in na prvo žogo rešitev, intelekt se kaže skozi one opcije in brainstorminge zgoraj naštete.
Včasih žal tud jurja al pa dva ne pomagata. In takih je v naši lepi ogromno.

• Všeč mi je
Reactions: sad

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.584
7.093
113
Kakšno zvezo ima to s tem, kar ti Jabe piše? Tvojo diagnozo je napisala v nulo, tebi pa niti toliko nerodno, da bi za moment utihnil. Je treba debilnosti pisat naprej.
Jabe predlaga resitev zaradi katere stori kaznivo dejanje in sosedu nastavi rit, in se strinjas s tem?
Ko bo tvoje kable nek delovni stroj pri sosedu pretrgal bos pa mu stisnil koliko da bo lahko elektro popravil? 10k €?

• Haha
Reactions: mosseero

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.177
9.697
113
Jabe predlaga resitev zaradi katere stori kaznivo dejanje in sosedu nastavi rit, in se strinjas s tem?
Ko bo tvoje kable nek delovni stroj pri sosedu pretrgal bos pa mu stisnil koliko da bo lahko elektro popravil? 10k €?
Kaznivo dejanje? Ta me pa zanima, dej razloži prosim.

Si se pa spodaj dotaknil še enega problema, sam nimaš ti pojma kakšnega.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.423
11.432
113
tole v vsako vas pa rešeno
1740653019835.png

• Všeč mi je
Reactions: darjan

sad

Guru
24. avg 2007
21.336
9.955
113
Eh, brez veze. Mi je prav smešno brati EV opranca, ki se ima za ekologa.
Žalostno je le to, da ima enako veljavno volilno pravico kot vsi ostali.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.177
9.697
113
darjan ...rad bi imel polnilnico za avto in moraš kopat sosedu čez leto dni star asvalt. S sosedom se dogovoriš za enkratno odškodnino 2 jurja in podpišeta služnost, potem te pa po tvojem veleumnem prepričanju pride aretirat policija, ker si storil kaznivo dejanje, al kako je s tem?

Takih dogovorov sem v karieri sklenil že za tromestno cifro, pa začetna ni enka, pa še nisem zaprt.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.584
7.093
113
Bralo se je kot “znesek pod mizo” ker drugace pac sosed ne bo pustil.
Ce bi bila to sluznost bi ze uredil prej in ne cakal na “ko je nujno”, ker ocitno je sosed smotan, iz napisanega o teh zadevi.

kako pa je vodovod urejen? Tudi preko soseda? Pa komunala?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.177
9.697
113
Bralo se je kot “znesek pod mizo” ker drugace pac sosed ne bo pustil.
Ce bi bila to sluznost bi ze uredil prej in ne cakal na “ko je nujno”, ker ocitno je sosed smotan, iz napisanega o teh zadevi.

kako pa je vodovod urejen? Tudi preko soseda? Pa komunala?
Jao darjan, ti res nimaš blage veze o čem govoriš. Kakšen znesek pod mizo neki. Ko bi ti vedel kakšen procent vodovodnega, kanalizacijskega in elektro omrežja je zgrajeno brez služnosti bi nehal nabijat gluposti.
Če bi uporabil še kako možgansko celico več, kot jo rabiš za prižgat čik ali budalit sem gor neumnosti, bi ugotovil, da ne govorim o konkretno svojem sosedu, ki mi prašič ne da služnosti za prekop kabla, ampak o problematiki na splošno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.584
7.093
113
Problematika nasplošno pa se lahko tako ureja ja, ampak to bi že moralo biti urejeno, ne glede na to, če nekdo želi sedaj debelejšega zaradi EV ali ne.

Služnosti se morajo urediti čimprej, drugače lahko boli glava, ko pride do problema. tu je EV še najmanjši, zaenkrat ko lahko furaš še TDIja...

Mi pa postaja jasno, zakaj se marsikje vidi več EVjev kot drugje...očitno zaplankani ljudje, sosedje in omrežje, ampak generacije se bodo menjale in s tem bo kak problem manj.