Okolju prijazni avtomobili

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.144
6.704
113
Sej veš, tvoja mečka tudi ni nikdar stala tok kot je bila cena po konfiguratorju in ti jo zavarovalnica vsako leto na polico napiše, da se ti dobr zdi.

Ce ati kupi, pa naj on pove, koliko je plačal. Ni fora kdo kupi, ampak za koliko. In subvencija da pod črto drugo cifro. Za avto dobiš za 16k€. Potem se ozres, kaj se dobiš za 16k€. Če ni ok, dvigneš budget ali ne kupiš nič.

trance0
Kaj sem pa tu spet narobe rekla?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.549
1.253
113
2. jul 2020
5.248
6.773
113
Kar se tiče teže pa je dejstvo, da so avti vedno varnejši, vedno bolj čvrsti. To seveda prinese težo. Je pa res da Polo je že velik kot je bil Golf 2. Pač tudi civilizacija gre naprej in vožnje kot v kočiji ali konzervi za tune si ne želimo več.

Polo je že velik kot golf 4.

Za po mestu, pa bi te male konzervice bile idealne - saj so tudi temu namenjene. Pande tudi verjetno ne kupiš, da se boš dnevno vozil iz maribora do ljubljane.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.549
1.253
113
Prvo kot prvo pišejo o Fiatu 500 očitno brez garancije. C3ë je prišel ven pred pol leta in so še čisto vsi v garanciji, tako da jih EV Clinic ni še videl.
Slabo si prebral.
pišejo o stelantis grupi in tudi če si v garanciji še ne pomeni da si rešen težav.
Preberi še druge dele ko pišejo prav o citroenu in neuvaljavljanju garancije….

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in darjan

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.180
749
113
EU
To glede akumulatorja mislim da je logično; še sam sem imel enega starega korejskega ICE malčka, ki smo ga vozili le poleti, in smo čez zimo dejansko vzeli 12V akumulator ven in ga nesli na toplo v hišo in je vedno vse lepo delalo, ko je zopet prišla sezona. Samo enkrat bi to pozabili narediti in avto z veliko verjetnostjo ne bi več vžgal.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj
2. jul 2020
5.248
6.773
113
A mislite, da bo 2040 tudi taka gneča na polnilnih postajah ob spremembi cene elektrike, kot je sedaj na bencinskih ob spremembi cene bencina?