OK saj vem da je tečno ločevati odpadke

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ampak voziti lastne smeti v vrečah v koše na AC postajališče, konkretno Petrol Voklo???? C'mon
rolleyes-1.gif

čakam bejbo ki je šla kao napudrat nos (lepše se sliši kot "šla srat") pa pripelje Clio bolj daleč na parking stran od ostalih, ven se zbaše babše, si nažge čik in nekaj šeta okrog avta....pa kar naenkrat pogled levodesno, hop z prtljažnika dve zeleni vreči smeti, pa ne prav majhni
shocked-1.gif
in odpelje

Noup, tablice nisem videl ker nisem bil prav blizu
rolleyes-1.gif

mislim c'mon, a nimate kante doma
stupid-1.gif

folk je res trčen
rolleyes-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.325
3.927
113
Še vedno bolje kot v gmajno.
cheer.gif
Kaj pa veš kaj je blo notr. Glih vsaka stvar tudi ni za v kontejner pred blokom (firbci). Recimo da ima doma iglavca in se tega materiala nabere, do lekarne (al kam se to meče) se mu ne da, v bloku bi ga pa tudi postran gledal če bi igle v kontejner metal.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Super, igle naj pa potem Petrolova čistilka ločuje od plastenk ali kako
confused-1.gif

Ne vem no, meni se to ne zdi nič kaj hvale vredno dejanje...nekomu drugemu narediš delo in več problemov
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ampak voziti lastne smeti v vrečah v koše na AC postajališče, konkretno Petrol Voklo???? C'mon
rolleyes-1.gif

čakam bejbo ki je šla kao napudrat nos (lepše se sliši kot "šla srat") pa pripelje Clio bolj daleč na parking stran od ostalih, ven se zbaše babše, si nažge čik in nekaj šeta okrog avta....pa kar naenkrat pogled levodesno, hop z prtljažnika dve zeleni vreči smeti, pa ne prav majhni
shocked-1.gif
in odpelje

Noup, tablice nisem videl ker nisem bil prav blizu
rolleyes-1.gif

mislim c'mon, a nimate kante doma
stupid-1.gif

folk je res trčen
rolleyes-1.gif

Kolko je meni jasno, lahko v kesone na cestah, parkiriščih mečem smeti. Zdaj pa če je to papir od čigume al pa 3 ogromne vreče,
hu kers?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Nej bi blo sam tiste odpadke ki jih med vožnjo pridelaš, razne piksne, papirčki. Za tri žaklje se verjetno malokomu nabere.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Odvisno, kolk pogosto pucaš koreto. Meni, recimo, se nabere tudi več kot tri žaklje smeti v parih letih. Zlo mal pucam avto...
grims-1.gif

Kakorkoli, naši sosedje imajo kante, ki jih je dala komunala, lepo pospravljene pod bajto in jih nikoli ne peljejo na odvzemno mesto (al kako se reče tam, od koder smetarji praznijo kante. Zdaj ne vem - ali se jim ne ljubi trogat kant 100m malce v breg, ali imajo kako drugo filozofijo. V glavnem, včasih vidim babo, sosedo, ki tlači vreče smeti v avto (ni clijo, neki srebrn VW polo clasik) in jih odpelje neznano kam. Mogoče celo v gmajno, nikoli nisem šel za njo špijonirat. Dokler ne mečejo na naše, me bk.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Na lastne oči videl. Precej znana manekenka gre v videoteko, med tem časom njen tip, ki jo je pripeljal z avtom, odpre prtlažnik od avta in iz njega dve VELIKE vreče smeti v zabojnik.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Komunala računa glede na količino odvoženih odpadkov.

Če se furaš po avtocesti, na tak način prišparaš. S tem, da ne šparajo ravno tisti, ki nimajo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Povsod še ni tako. Pri nas, naprimer, že ne. Sicer grozijo, da bodo namontirali vage na tovornjake, a tisti komunalni srfarji mi ne zgledajo ravno dovzetni za čitalec bar kode in prenos podatkov z vage.
grims-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Problem je, da se je začel na velko prakticirat, da folk od drugod pride z avtom polnim pritlažnikom smeti polnit zabojnike drugih. Videl že dva taka primera (enega sem napisal zgoraj). V drugem primeru pa dobro siturian gospod (vsaj na zunanji videz) z volovm xc90.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
V drugem primeru pa dobro siturian gospod (vsaj na zunanji videz) z volovm xc90.
Saj to je to. Šparajo tisti, ki imajo drugače več kot dovolj.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.565
113
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Na lastne oči videl. Precej znana manekenka gre v videoteko, med tem časom njen tip, ki jo je pripeljal z avtom, odpre prtlažnik od avta in iz njega dve VELIKE vreče smeti v zabojnik.
Rumeni novinarji in preiskovalne komisije so hudič, vse izbrskajo. Je bolj varno smeti odnesti drugam.
grin1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.577
9
38
parv gledajo te kamere ,še tistih ne dobijo,ki gorivo kradejo ne pa da bodo še te modele gledal