Ojačevalec GSm signala

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz sem dobil enega točno takega, samo da ima še veliko zunanjo anteno, sem za foro dal anteno na prosto in vlekel kabel v klet, kjer ne dobim niti ene črtice, nič, nada. Pa sem lahko normalno klical, ko sem priklopil to reč.

Kolega je pa na simobilu, pa pravi da mu ne deluje s tem in mi je dal to zadevo. Meni na mobitelu dela, ampak odkar sem zamenjal gsm ne rabim več.

Ti dam za petdesetaka
smile-1.gif

demokedes

Pripravnik
23. apr 2009
119
0
16
Uh se bojim, da zna biti tudi pri naših to problem. Ker meni z Mobitel-om lepo lovi, starša pa imata Bob (ki naj bi uporabljal oremžje Simobila), pa imata težave.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem dobil enega točno takega, samo da ima še veliko zunanjo anteno, sem za foro dal anteno na prosto in vlekel kabel v klet, kjer ne dobim niti ene črtice, nič, nada. Pa sem lahko normalno klical, ko sem priklopil to reč.

Kolega je pa na simobilu, pa pravi da mu ne deluje s tem in mi je dal to zadevo. Meni na mobitelu dela, ampak odkar sem zamenjal gsm ne rabim več.

Ti dam za petdesetaka
smile-1.gif

Jaz rabim ojačevalec za Mobitel. Kateri model imaš (link ne dela več)?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tole reč imam

Ne vem kje je kupljen, mislim pa da sem kolegu poslal link prav iz alterja, kjer je en napisal, da je zadovoljen z njim.
GSM900MHz piše gor.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Nekaj takega iščem tudi jaz...Samo da bi bilo še za ali pa samo za 3g, za podatke..
Ker tvoje je samo za pogovore ,?? Ali je tudi kombinirano 2g in3g ?

Lp

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ne vem kako je s tem, po mojem pač ojača 900MHz, karkoli že gre prek tega.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Jamnik ti bo posredoval kontakt od g.Joca.Ta je meni učinkovito rešil zadevo.Ker s temi stvarmi se ni za igračkati, vsaj tako mi je on obrazložil.Menda če zadevo narobe umeriš-nastaviš lahko pride do sesutja-odklaplanja oddajnika na katerem si.In potem pridejo majstri ki te poiščejo.Mam še njegovo telefonsko če bo kdo rabil.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Če se ne motim, je potrebno to javiti tudi operaterju, da zabeležijo.
V glavnem, če boste to uporabljali, pazite da bo strokovno urejeno in po pravilih.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Citat:
Uporabnik elth pravi:
Jamnik ti bo posredoval kontakt od g.Joca.Ta je meni učinkovito rešil zadevo.Ker s temi stvarmi se ni za igračkati, vsaj tako mi je on obrazložil.Menda če zadevo narobe umeriš-nastaviš lahko prme do sesutja-odklaplanja oddajnika na katerem si.In potem pridejo majstri ki te poiščejo.Mam še njegovo telefonsko če bo kdo rabil. [/quotei]
Kaj pa ti je naredil pa za kako ceno? Zanimam se za TE varijanto, ker nimam možnosti za adsl in mi LTE vleče od si mobila iz odajnika odaljenega kr nekaj km. Ene 10 km. Signal je cca. -115 dBm

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Če se ne motim, je potrebno to javiti tudi operaterju, da zabeležijo.
V glavnem, če boste to uporabljali, pazite da bo strokovno urejeno in po pravilih.

Kje pa to piše ??