Ohranitev telefonske brez razmerja

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Situacija... Imam služben telefon z Povezani 11 in pa privat telefon z Itak Ðabest.
Itak đabest imam samo zaradi 1GB podatkov. Če bo mobitel znižal podatke na 100MB bom prekinil naročniško razmerje in si uredil 1GB na službenem.
Ker bi rad imel prevezavo iz privatnega na službeni tel moram obdržat cifro, pa me zanima kak je najcenejši način.
Če vzamem mobi paket samo toliko da ohranim cifro, bom moral plačati 5€ vsake tri mesece. Je še kakšna druga cenejša varianta?

Tnx.

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Če ti je 5€ na vsake 3 mesece preveč, razmisli raje o menjavi službe :D
Brez zamere, je pa to res edina možnost
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Ne skrbi glede mojih financ, mi gre povsem ok, ampak stran denar metat mi pa tudi ni v interesu.
wink-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Če vzamem mobi paket samo toliko da ohranim cifro, bom moral plačati 5€ vsake tri mesece. Je še kakšna druga cenejša varianta
Ni tri mesece, je 270 dni
wink-1.gif

Lahko polniš tudi preko Planeta poljubno Mobi številko. Izi ima možnost polnjenja poljubne telefonske s kreditno kartico.
Za ziher pa raje polni na vsake pol leta, da ne pozabiš.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Če vzamem mobi paket samo toliko da ohranim cifro, bom moral plačati 5€ vsake tri mesece. Je še kakšna druga cenejša varianta
Ni tri mesece, je 270 dni
wink-1.gif

Lahko polniš tudi preko Planeta poljubno Mobi številko. Izi ima možnost polnjenja poljubne telefonske s kreditno kartico.
Za ziher pa raje polni na vsake pol leta, da ne pozabiš.

Ce je pogoj samo toliko, da ohrani stevilko, potem je res 270 dni, ce pa zeli vseeno biti dosegljiv na tej stevilki oz. se mi zdi, da je omenjal neke preusmeritve... potem pa je ta rok 90 dni ...

20100630-k6bq5b3inbrgyytfmc7hd6kmck.jpg

Za te potrebe je verjetno res najbolje vzeti Tusmobil 0... kjer ni mesecne narocnine in ni omejitve, da bi izklopili stevilko, ce ne "polnis" oz. ne uporabljas stevilke dlje casa ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kako pa to izgleda v praksi - ce recimo ne telefoniras nic ven (sami dohodni klici), a potem ne posljejo racuna ? Kaj ce je racun zelo nizek, recimo manj kot strosek izdajanja, posiljanja in placila poloznice ?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Tušmobil BREZ
wink-1.gif

Razen če ga niso že ukinili
grims-1.gif
No tega bom vzel, ker imam tudi že veliko minut na tuš kartici in bom še tiste lahko porabil.
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.100
6.937
113
pri taščici
jep
samo mora imeti `pogoje` za njega
ze nekaj casa hodi poloznica v visini 1,2,3 evre mesecno

Nazadnje urejeno: