Kupil bi licenco microsoft 365 za podjetja, ki mi omogoče da aktiviram office na več računalnikih. V bistvu potrebujem na stacionarnem v pisarni in enem "mikro" prenosniku, ki ga nosim zraven, da lahko kakšno malenkost uredim, če sem odsoten kak vikend. In na tem dodatnem prenosniku NE ŽELIM dostopa do podatkov shranjenih na OneDrive.
Ampak bolj kot se trudim in iščem rešitve, bolj sem prepričan, da ne bo šlo. Takoj ko vpišem podatke za aktivacijo office, mi takoj doda tudi dostop do OneDrive.
S Family licenco sicer to enostavno rešim, ker tam lahko 6 uporabnikov aktiviraš in bi lahko imel ločeno, ampak potrebujem na podjetje, kjer pa je en uporabnik in 5 naprav.
Že kdo kaj čaral na to tematiko?
Hvala
Ampak bolj kot se trudim in iščem rešitve, bolj sem prepričan, da ne bo šlo. Takoj ko vpišem podatke za aktivacijo office, mi takoj doda tudi dostop do OneDrive.
S Family licenco sicer to enostavno rešim, ker tam lahko 6 uporabnikov aktiviraš in bi lahko imel ločeno, ampak potrebujem na podjetje, kjer pa je en uporabnik in 5 naprav.
Že kdo kaj čaral na to tematiko?
Hvala