Office 2010 starter>profesional

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Preden tezim MS bom se vam. Na lapropu je bil prednalozen starter. Preko "HUP"a sem nalozil-kupil profi verzijo. Nekaj tednov ok, vceraj pa vidim da je excel in word spet starter in da ga v profi mapi sploh ni vec(drugi programi so).
Se je kak popravek dol potegnil pa sel nazaj na starter ali kaj podobnega? Al kaj ga sedaj "serje".
Bi moral starter po nalozitvi profija odstranit?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
sem klical "billa" in je rekel da naj vse office odstranim iz računalnika in naj ponovno instaliram PRO verzijo ki sem preko HUB potegnil z neta.
mal s strahom sem to naredil (kaj če stara koda ne bo OK)
Pobrisal vse programe ki so imeli "office besedo v imenu" bilo jih je 4, od tega so bili "trije"nameščeni v tovarni, in ponovno instal PRO verzije. Na srečo je koda prijela.
sedaj pa upam da ne bo več nagajal tale office

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ql. no, jaz cist ok shajam z libreoffice. so free
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Phuck them. Ce bom zelel eno stvar instalirati po petkrat, da bo koncno delovala, bom ze nasel kaksen zelo bugast beta nadomestek. Kot je napisal predhodnik: odprti office mi zaenkrat dela vse, kar rabim (sploh ce je to samo na papirju, brez prenosa naprej, kjer M$ niti sam s sabo ni 100% kompatibilen v razlicnih verzijah), obstajati bo moral hudimano dober razlog, da bom zmetal denar za njihove polizdelke (sploh za bebave nove verzije s "trakom"
13.gif
). Saj razumem, da si zdaj ze placal in ni vec kaj spremeniti, ampak upam, da bos toliko premlel za drugic, ko bo podobna priloznost, da bos pretehtal ali raje eno ali drugo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Sem tudi jaz gledal te Office, hotel kupiti licenčne Pro in so extremno bolano dragi.. Bi kupil tisto Student Home verzijo ali kaksna je ze ampak bedaki nimajo vkkjučenega Outlooka, saj je to po njihovem mnenju samo biznis varjanta in.... skratka Microsofrt je katastrofa... če bi malo normalizirali cene bi še morda celo lahko kaj prodali..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Brez skrbi, prodajo več kot dovolj. Office jim največ prihodkov ustvari od vseh dejavnosti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Svašta! Glede na to da so ti Offici že lep čas veni mi je zanimjivo da še ni nekega pravega permanentnega hacka
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
ksz
office so mi koštali malo boljšo pico s pivom, zato sem reskiral. xyz evrov pa tudi sam ne bi dajal za office. ali bi starter gonil, ali bi jih kako drugače" dobil", ali pa kakšne"open" office

Nazadnje urejeno:

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Še eno vprašanje, ko je že odprta tema....

Če bi se recimo odločil za nakup office-a 2010, a je potem pri nakupu npr. 2011 le-ta kaj cenejši ali plačaš polno ceno?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Najbrz sluzben mejl ne obstaja vec. Smo ze tri mesce na zavodu kpl firma, vkljucno z IT kot mi je jasno.
Nekako pa imam obcutek da bi si lahko prej s tem malo "popravil placo". Ceprav mislim da je bil vsak zaposlen omejen s tremi nakupi?!

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.479
449
83
@avtofun - poguglej za "ez-activator"
@all - pravkar je izšel SP1
@chimay - ponavadi je upgrade cenejši