Odvoz gradbenega materiala

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Nujno bi rabil pomoč kakšnega forumaša... Čez vikend imam v planu zmetat ven stari estrih in še nekaj gradbenega materiala, tako da bi nujno rabil manjši kamion (3-5 kubike). Ima kdo morda kakšen kontakt, pa da bi bilo cenovno ugodno? To, kam bo zapeljal ta material mi je povsem vseeno, samo da ga jaz nimam več pred hišo.
Najbolje bi bilo, da mi pripelje kamion čez vikend, npr. v soboto zjutraj, ga potem jaz čez dan nafilam in proti večeru lahko že pride po kamion.
Sem pa iz Ljubljane, tako da ne bo kdo predlagal kakšnega kamionarja in Maribora...
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.089
113
v lokalni ostariji
se bom pozanimal... imas v lj par ponnudnikov, ki ti pripeljejo kontejner (un tavelik zelen) ti ga napolnis pa ga odpeljejo... vcasih je bila cena tam nekje 10.000 sit/kontejner... to bi bi bila najboljsa varianta (lazje tudi polnis kontejner kot kamion...) malo pogooglaj... vem pa da je to ponujala tudi snaga... samo za ceno ne vem...

aja pa kontejner ti lahko pusti tudi kaj dlje kot samo cez vikend...

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Sem malo gledal tele cene od snage, pa pride kar precej drago, če najamem kontejner... Bi pa res nujno potreboval kamion ali kontejner z vsaj 5 kubiki prostornike, ker bo treba nujno ven zmetat estrihe. Bom sicer še malo po netu pogledal, vendar bi bil res zelo hvaležen za kakršnokoli pomoč.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.089
113
v lokalni ostariji
enkrat sem eenga poznal, kamionarja, s kontejnerjem samo sem izgubil stevilko... sem pa na PIRS-u najdu naslednjega: 01) 257 40 47 peri d.o.o imajo ravno to kar isces:)))

poglej se malo na pirs.si

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Pri nas Komunala računa kontejner po kubiku okoli 20€ + odvoz na deponijo, tko da vse skup pride dobrih 120€. Zmetal sem not vse od polomljene šajtrge, do zjebanega mešalca, polivinila, polomljenih desk do ostankov malte, stiropora in ostalega šita.
Za stari estrih, ki je v bistvu par kubikov peska in par desk, je boljš/cenej naročit traktor, ki ta pesek potem strese na kako poljsko ali gozdno pot.

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Ja ideja sicer ni slaba, ampak tale estih je v kosih in je daleč od peska (edino tam, kjer sem ga razšteml, da je šel narazen). Razmišljam, da bom kar poklical na snago in naročil kontejner, pa pač plačal 100€+, ker se mi ne da več živcirat se in iskat variante... Vsi bi neki odpeljali (najmanj 100€ za furo), kamiončke imajo pa po 2 kubika... Poročam o rezulatu oz. o uspešnosti ven metanja estriha (jupi, komi čakam, da bo vikend
uf-1.gif
).

Nazadnje urejeno:

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Midva s partnerjem sva odstranila leseni del objekta, les in ostrešje sva dala sosedom, ki imajo peč na trda goriva,
sedaj nama je ostal za porušit še zidan del 4x4m2, cene v Pomurju so zelo zasoljene.
Za podiranje in odvoz materiala bi morala plačati 1100€., če podre parner sam, je odvoz 7€ po toni materiala+ prevoz, meni se zdi to grozno drago.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
jap imajo lepe cene, sploh če vedo da nimajo veliko konkurence ali pa da imajo dovolj drugega dela.
Koliko pa pride prevoz?

V našem koncu kopljejo za telefon. Sem izkoristil priliko pa mi ostanek izkopa vozijo na nek grbinast travnik. Če mislijo, da bodo kak pameten denar dobili se motijo. Po eni strani bi jim lahko še zaračunal, ampak mi delajo "uslugo" in se bomo mogoče za kak "kofe" zmenil. Zarad mene lahko komot drugam vozjo. Najbrž pa ne bodo, ker vse je dlje in povsod bodo najbrž morali še kaj plačat za dovoz

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Hm, men se zdijo tele cene kar ugodne. 50€ za okoli 6kubikov gradbenega materiala... Kakšna telefonska?

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Obujam temo, ker tudi sam potrebujem odvoz materiala. Cca 4m3 estriha. Tovornjak ali kontejner. Okolica Domžal...

michi

Zelenc'
11. mar 2010
1
0
1
Lp nowinc!

mogoce zamujam,ampak vsen bi vprasal ,a se isces firmo za odvoz materijala.

lp