Odtrgana vibra

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Zdravo

Se kdo spozna na telefonsko drobovje?
Poslali ms N 5800 na servis, ker se ni prižgal, le tri lučke so svetile en čas, potem pa spet ne več...
Na serisu so rekli, da je gsm že bil tam v začetku leta, česar nismo vedeli in da je vibra odtrgana ven!!! in da gre za mehansko napako in lahko le menjajo z novim gsm-om.
Povedal sem, da je gsm delal več mesecev normalno brez vibre, zdaj pa je ugasnil, je tekeray odvrnil, da je to vseeno mehanska napaka in ne morejo popraviti na garancijo.

Torej, lahko vibro odtrgaš ven brez, da bi prizadel kako drugo zadevico v gsm-u? Je to že vedno samo majhen motorček, kot pri starejših gsm-ih?

Hvala!

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...prinesi na servis, da pogledamo...

cool-1.gif

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Kaj hočem spet na servis poslat, novega lahko kupim sam
smile-1.gif

Mislim, da na Zemlji ni človeka, ki je iz delujočega telefona odstranil vibro.
smile-1.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
smile-1.gif

Če pa ga je motilo vibriranje, ni pa vedel, da lahko preko menija izključi vibro
grin1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
smile-1.gif

Če pa ga je motilo vibriranje, ni pa vedel, da lahko preko menija izključi vibro
grin1.gif
Ne, bil je ženin telefon in ga je motilo, ker je vedno trajalo tako dolgo, preden je odgovorila.
tongue-1.gif

B81

22. jul 2007
37.628
10.919
113
Bom povedal sodelavcu (njegov gsm, ki sem mu ga jaz prodal...sem rekel, da mu bom novega kupil, ker je malo yebeno to, da mu crkne po 3 mesecih.... )

Kje pa je servis?

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Hm... ma ne da ima nokia prilotano vibro?
rolleyes-1.gif
Načeloma je vibra na gumici in na kontakt prislonjena...

Bilo nekoč. Zdaj so prilotane na vezje, tako kontakti kot ohišje motorčka. No, ne še vse.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, koliko "nekoč" govoriva? Moj htc izpred..dveh, treh? let ima še na kontaktih, iPhone 3G tudi nima prilotane... oki, res da več kot tolko nisem odpiral mobitelov, ampak nisem si pa mislil, da so nardili tako bedarijo
rolleyes-1.gif

Lp

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Bom povedal sodelavcu (njegov gsm, ki sem mu ga jaz prodal...sem rekel, da mu bom novega kupil, ker je malo yebeno to, da mu crkne po 3 mesecih.... )

Kje pa je servis?

...Osojnikova 27, Maribor Pobrežje...

LP