Odstranitev znamenja na nosu

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
No pomoje je brdavica. Frontalno se čisto nič ne vidi, samo od strani.

Zadnje čase me je pa še začelo srbet, zgleda da raste in koža poka.
cry12bpy.gif

S čim se tole sploh odstrani? Skalpel, laser, spajkalnik
tongue-1.gif

Pa koliko stane pri kakem privatniku, da ne bom eno leto čakal. Kdo kakega priporoča?

http://shrani.si/f/J/B9/2azwy748/nos.jpg

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Iz amerike se da dobiti indijansko kremo pod različnimi imeni. Naprimer compound x, ali two feathers compound...Znamenja po mojih izkušnjah naravno in zagotovo odstrani, ostane pa tam manjša brazgotina. Stvar odločitve. Take stvari se odstranjuje kot sam praviš operativno ipd.Če bi te zanimale podrobnosti te kreme glede izkušnje, mi piši na PM. Kreme pa jaz ne prodajam, da ne bo pomote.
pozdrav.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.638
113
Fino je najprej vedeti, ali se gre za virusno bradavico, ali za kožni izrastek(benigno spremembo)
Po slabi sliki je bolj drugo, torej nič kremic, rezanje.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah imam vsaj že 15 let, zgleda kot mehurček, samo na otip je pa trše not.

Z leti zgleda, da mi je raslo. Če bi takrat vedel, bi si s spajkalnikom, ko je bilo še majhno.

Torej koga priporačate, da se najaviš, prideš, šnek šnek pa potem pa že za malico opohaš
tongue-1.gif

edit: Še s sprednjo kamero slikal
grin1.gif

edit edit: Če že limam fris gor, s čim si lahko pore na nosu sčistim?
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Iz amerike se da dobiti indijansko kremo pod različnimi imeni. Naprimer compound x, ali two feathers compound...Znamenja po mojih izkušnjah naravno in zagotovo odstrani, ostane pa tam manjša brazgotina. Stvar odločitve. Take stvari se odstranjuje kot sam praviš operativno ipd.Če bi te zanimale podrobnosti te kreme glede izkušnje, mi piši na PM. Kreme pa jaz ne prodajam, da ne bo pomote.
pozdrav.gif

Mislim, da bom preskočil tole
crazy1.gif

http://ancientway.com/blog/?p=2619

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
ja prispevek je res scary. SIcer se nisem poglobil, če gre za podobno zadevo. Jaz sem svoja znamenja na hrbtu uspešno rešil, bi pa za znamenje na obrazu res še dodatno premislil.
smirk-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vsa kožna znamenja, ki se spreminjajo, je dobro pokazati dermatologu. Zadnja leta je neverjetno veliko kožnega raka.

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Ne ga srat s spajkalniki in mažami iz krastač. (Poglej si kakšno sliko Michaela Jacksona, no...)

Pejt pokazat k dohtarju in lepo povej, da bi se reči rad znebil. Tole je pet minut dela za normalnega kirurga. Zrihtajo in problem rešen.
zmaga.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Tole sem že večkrat videl pri ljudeh na istem mestu in pomoje ni nevarno. Je pa dobro za take zadeve k zdravniku in ne sam nekaj žgat in mazat z raznimi žavbami. Moj oče je imel pred dvemi leti tudi tako bulico na prsih in je mislil, da se mu je kocina zarasla in je stiskal pa nič bolje. Je šel na plastiko in so mu ven zrezali, testi so pokazali kožni rak. Potem so mu na prsih še tri konce kože ven rezali pa nikoli do dobrega. V tretje so morali že take plahte rezat, da je koža pokala ko so šive zategovali. Letos so mu še dva rakava konca na hrbtu zrezal in baje, da so vse ven zrezal. Ko se to enkrat začne se samo nadaljuje. Je pa res, da je bil vedno od maja do septembra brez majce zunaj.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Jaz imam tudi nekaj podobnega na nosu in z leti raste. Mama jih je tudi imela, ampak večje. Ona si jih je odstranila že, so na polikliniki (se mi zdi) zelo lepo naredili, saj se ne vidi popolnoma nič. Je pa za poseg plačala, ker je ''kozmetični''. Bom točno vprašala koliko jih je odstranila in koliko je plačala.

Pore pa samo s stiskanjem in z nadaljnjim čiščenjem
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
V katerih primerih se Wartner pisala proti bradavicam NE sme uporabljati?

Wartner pisala proti bradavicam se ne sme uporabljati v naslednjih primerih:
za odstranjevanje bradavic na obrazu ali genitalijah;
na koži z znaki vnetja;
za odstranjevanje temnih peg, temno obarvanih, poraščenih ali drugih nenavadnih pojavov na koži, ki so podobni bradavicam;
za odstranjevanje bradavic pri otrocih, mlajših od 4 let;
če imate bradavico na občutljivem mestu s tanko kožo (npr. obraz, vrat, podpazduhe, brada, prsi) ali pri genitalnih bradavicah;
če je koža okoli bradavice ali na bradavici vneta;
če niste prepričani, ali gre res za navadno bradavico oz. bradavico na stopalu;
če imate sladkorno bolezen, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom;
če ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
sem imel tako kot on pod pazduho je že kar visela. Wartner je zakon...zdaj se nič več ne vidi, niti pikice ni več.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Nekaj takega imam jaz na vratu, ravno kak mm je velik ta akrohordon. Se lahko to odstrani s kakšnim wartnerjem ali samo v ambulanti?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pa taki samozavestni odgovori v stilu kakih babic, ki vse znajo same, znajo biti zelo nevarni. Jih je kar nekaj že v tej temi.

Če si ti rešil neko bradavico na roki in nekdo drug nek polip pod pazduho, to še ne pomeni, da naj vse to poizkusi še nekdo na obrazu na povsem drugačnem "izrastku."

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
V ambulanti z električno nitko baje.

Sem jih imel že kar nekaj na vratu, in so mi kar sami odpadli. Predno mi je uspelo pridet do zdravnika. Al je to dobro/prav pa ne vem.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Meni tudi odpadejo, drugje. Tale na vratu pa ravno noče, ki me lepo moti pri britju.

Ambulanta reši samoplačniško, koliko €?

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Če želiš lasersko odstranitev, mi pošlji zs pa lahko vprašam punco, si je pri enem ugodnem dala odstraniti lepotične pike in je bil noro cenejši.