Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
In kaj imaš spodaj? Mozaik, lak, latex...? Če ti spodnja barva drži, lahko čez barvaš, samo če je mozaik ne boš imel gladko površino. Bistvo je da ni krede, to je hudič ostalo ni problem.
Ko si ze omenil kredo. Kaj pa tam naredit. Na primorskem v eni (predidevam da v vecini)hisi je "povsod" kreda. Samo da macka v trgovini kupis se zadeva na steni ze lusci. Nekje se popiiiiiiiiii in sem kupil mrezco pa lim pa potegnil kot "fasado". Kaj se ostane?
ja sori sine, ni to da namažeš gor pa voila, lepo boš zašvical
jaz sem namazal, pa je fajn pustit kak dan, pol pa sem sčohal s krtačo (take ko smo včasih pod pomivali z njimi) kar pa je ostalo pa samo vodo v šprico pa špohtl pa gremo
edit: za barvo ni problem, jaz sem namazal z emulzijo, zbruso fajn, pa z izravnalno prek pa je zdaj gor jub trend pa je bomba
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.