Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kredit za nepremičnino, zavarovan s hipoteko in poroštvom enega izmed zakoncev... sedaj pa ločitev, želja po odstopu od poroštva. Sicer je na vrsti mediacija, a vprašanje če bo šlo...
Težko da bo šlo. Ker je to zavarovanje upnikove terjatve, se bi moral s tem strinjati tudi on. Tak da najprej povprašaj na banki, če privolijo v zamenjavo.
Saj ravno zato se bo začela mediacija in "pogajanja". No jaz sem pred kakimi tremi leti, ko se je bivša odpovedala nepremičnini in kreditu, za poroka vzel kar moje starše in nato nepremičnino tudi prodal... žal ni bilo druge. Z banko se ni bilo problem dogovoriti.
Zakaj bi bila sprememba zavarovanja za upnika kakršenkoli problem? Če najde drugo zavarovanje ustrezne kvalitete in vrednosti ni nobene težave. Se pravi, če najde drugega primernega poroka ne bo nihče kompliciral.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.