V trgovini Lidl sem šel mimo gospe, ki je ogledovala škatlo z LED lučkami in začela trgati nalepko ki zapira pokrov embalaže. Omenil sem da originalne embalaže ni dovoljeno odpirati. Odgovorila je da bo ona to kupila. Škatlo je odprla in lučko ven vzela. Pri tem so iz škatle padli ven priloženi sestavni deli, kabel in vijaki. Kabel je pobrala nazaj, vijakov za pritrditev lučke pa ni videla, ker so padli na tla. Pokazal sem ji vijake na tleh in je takrat še enkrat povedala, da bo ona to kupila.
Zaradi takšnih pacientov sem pri nakupu vedno previden in preverjam, če so vse originalne nalepke za zapiranje embalaže na svojem mestu.
Kljub temu sem nasedel pri TUŠ-u in kupil škatlo z lepilom in vabo za kuhinjske molje. Ko sem doma odprl, lepilo je bilo vabe pa ne. Problem sem rešil tako, da sem drugič vzel še eno škatlo vendar iz sredinskega dela police. V tej škatli je bila vaba, ki sem jo razrezal na polovico in prilepil še manjkajoči....
Zaradi takšnih pacientov sem pri nakupu vedno previden in preverjam, če so vse originalne nalepke za zapiranje embalaže na svojem mestu.
Kljub temu sem nasedel pri TUŠ-u in kupil škatlo z lepilom in vabo za kuhinjske molje. Ko sem doma odprl, lepilo je bilo vabe pa ne. Problem sem rešil tako, da sem drugič vzel še eno škatlo vendar iz sredinskega dela police. V tej škatli je bila vaba, ki sem jo razrezal na polovico in prilepil še manjkajoči....