odnos za pohvaliti

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ponavadi bolj kot ne se pritožujemo do prodajalcev, tistih ki nam nudijo razne storitve itd itd

No, da opišem še svojo izkušnjo, ker se mi zdi, da je prav ..

Danes v SPARu vzamem dve majčki in grem do blagajne. Cena na polici je bila 2.99, na blagajni mi računa 5.99. Ji to omenim in pride prodajalka s tekstila. Greva do polic in opazi, da je res tako. Je bila pa cena za neke druge majice, vendar je rekla, da je to njihova, napaka, ki jo bodo odpravili, meni bodo pa dali ti dve majci po ceni 2.99.

Že res, da bi to lahko zahteval, ampak da pa kar sami od sebe to naredijo, je pa pohvalno! GO SPAR!
zmaga.gif

over and out
smile-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Saj so ti dolžni prodati po ceni, ki piše na etiketi na prodajni polici,..ni to njihova dobra volja...razen,če bi ti zaj** in gledal napačno ceno...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.825
6.784
113
pri taščici
eno majčko ti jer ačunala 5,99?
Edino prav da je popravila ceno
Najprej sem mislil da ti je 2 majčki računala 5,99 (mal čudno se da brati)

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz..

hehe

šlo je za dve majčki po 2.99 in nobena ni bila bele barve
tongue-1.gif

Ravno v tem je poanta, da se mi ni bilo treba pogajati, da mi priprada cena majčk, ki je gor navedena, čeprav so v resnici 2x dražje, ampak so to naredili ne da bi sploh karkoli rekel .. samo pokazal sem ji, kje sem jih vzel in je potem ona sama od sebe rekla, da jih dobim po tej ceni. To mi je bilo všeč
grims-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mene so na tak način nategnili v H&M v Celovcu... Cena na etiketi za otroške hlače 3EUR, na blagajni pa po kodi 20!!!EUR. Sem to opazil (ker je bil večji nakup) šele doma... Na mejl, ki sem ga poslal na njihovo PR službo na dunaju tudi odgovorili niso... Toliko o opevanih trgovcih v tujini, katerti prodajajo tudi pri nas...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
gremo v SPAR AKCIJO

najprej jaz menjam cene pajdaši tovorijo vozičke, potem obratno.

in iz Spara gremo v bofa po plazme, lcd.

hysterical-1.gif

Ti grem pomagat?
off: a si še kar v službi, ali se že doma dolgočasiš?