Ma ja, sej vem, drugo je, če si bila ti vpisana na fakulteto, ki ti sploh ni ležala, ki ti je bila ogabna ... Moja stara se pa sprašujeta, ali sem premalo sposoben za na fakulteto (snov vesta, da imam rad) ali pa sem taka težka lenoba (ker sem pač dobil 2 izpita 6, 2 pa še imam za pogoje). Stari je kul, faca, ve kako je ko si mlad, mama pa je bila že v študentskih časih zategnjena (1x v življenju pijana) do amena in pričakuje, da bom tudi jaz cele noči bulil v knjigo. In čeprav je super do mene, mi kuha, pere, kupuje cape, posoja avto, se po drugi strani preveč sekira in tudi preveč mori zaradi tega. Pa čeprav ji vedno dokažem, da ma koncu vedno zlaufa, bi imela ona rada ne vem kakšnega superb otroka. Zato celo hodi na stran naše fakultete in spremlja, kaj se dogaja, da ja ne bom kaj prikril. Po drugi strani sem pa sam tak, da ne prebavljam poročanja o vseh izpitih, snovi ... doma, ker se mi zdi, da je to moja stvar in da jo bom že zlaufal na tak in drugačen način. Tega pa se ji ne da ubit v glavo. Ker vedno začne s tistim "dokler ti bom jaz kuhala, pospravljala ..., boš ti to pa to" in to me spravlja ob živce.