Odklep Omnia II - nujno

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Imam kupca, ki bi jo jutri prišel iskat, za igodno ceno), pa je zaklenjena na operaterja.
Simobil menda brez težav odklene, a kupec hoče , da to naredim do prevzema (jutri).

Je še kakšna druga možnost, kot Simobilova poslovalnica ?

LP

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
*#1546792*#
go to step 2 - preconfiguration (put pass *#81230*#): configure your operator. It will be a hard reset.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
cheer.gif

cheer.gif

cheer.gif

Hvala !

LP

Nazadnje urejeno:

ibor

Zelenc'
19. jun 2010
8
0
1
53
Tole sicer ni tako nujno... Kaj pa, če operaterja ni na listi (T-2)?
EDIT:
*#7465625# mi pokaže, da ni noben lock aktiven. Zadeva mi tudi dela s SIM, le na internet dela težave, ker je pod default povezava planet. swm našel tudi nekaj vnosov z "planet" v registru... Zbrisat vnose?? nisem ravno domač v registru...
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Spremeni nastavitve za internet. Naslove, dostop, domačo stran,..

ČE lahko kličeš z različnimi karticami, tel ni zaklenjen.

lp

ibor

Zelenc'
19. jun 2010
8
0
1
53
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Spremeni nastavitve za internet. Naslove, dostop, domačo stran,..
saj to je ravno... ne gre spremenit... Kero koli nastavitev naredim na novo, jo lahko pozneje izbrišem, Planet-ovih pa ne ("connection pre-configured")
Citat:

ČE lahko kličeš z različnimi karticami, tel ni zaklenjen.
Res je, ni zaklenjen. Mobitelove nastavitve so verjetno "le" v registru (sem našel nekaj vnosov v reg. z imenom "palnet"). Zaj pa ne vem, kaj lahko brišem iz registra oz. spremenim. Kakšne malenkosti sem sicer že delal po registru, vendar le po navodilih....
redface-1.gif

LP

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Ce so nastavitve "zapecene" v telefon mislim da tudi hard reset ne pomaga... Pomaga samo na novo namestitev Windows mobile....