Zakaj bi to človek delal če imaš v 10 minutah novo simko in aktivirano vsaj pri Telekomu je tako.
Kako pa naj telemach odklene telefon, katerega je na svoje omrežje zaklenil simobil? Se samo meni to zdi nemogoče?KLičem na TELEMACHov klicni center, da imam zaklenjen telefon in da ne morem koristiti njihove kartice. Povedo, da naj grem v njihov najbližji center in ga bodo odklenili. Grem. Pa niso imeli pojma, da to lahko delajo!
Sem šel pol na drug center, kjer sem sklepal, da je zaklenjen in je brez vprašanj zadevo odklenil. Bravo A1!
Skratka, zdaj dela BP in je bilo zastonj.
Kolegu je tako obrezana sim ostala v aparatu in jo je servis rešil seveda proti plačiluJaz sem si jo kar sam
Vzel škarje v roke in hopa-cupa. Še danes dela.
Greš do operaterja in ti blokirajo vse te storitve naenkrat. Vsaj A1 ima tako. PohvalnoNe govori mi o Telekomu
Telekom NIMA več številk, ki jih prej ne bi nihče uporabljal. Kupil sem kartico otroku in je za novo leto dobil malo morje SMS sporočill, vsak mesec dobiva SMS reklame. In sem popi..zdil. Šel na telekom in zvedel, da je to številko pred njim imelo že 6 (!!) ljudi, nazadnje pa je bila uporabljena leta 2014.
In nimajo več "novih" številk. Golazen!!
In vsak od teh prejšnjih lastnikov se je kam prijavil za SMS obveščanje in reklame, ki pa jih neaktivacija številke nikakor ne ustavi. In ko nov lastnik številke znova aktivira številko, se usujejo vse te SMS težave.
Mobitel tega nima. Preveril na njihovem centru.
Razen, če si vsakič, ko dobim reklamni SMS, zapišem številko in uro in jim to sporočim. Potem pa sklenslajo vsako naročnino posebej.
Ali ni dovolj, da odgovoriš s STOP?
Imaš tudi obrazec:
http://www.telekom.si/PodporaObrazci/zunanje_storitve.pdf