Odklep 6120

B81

22. jul 2007
37.590
10.881
113
Porkafiks, sploh nsem vedel, da sta dva modela...
Kaj bomo napravli?
grin1.gif

odkleni.si ne dela.

B81

22. jul 2007
37.590
10.881
113
Ja povej vendar...misliš tisto sim kartico zluknjano?

No, s fotrom boma menjala, on ima E51, ki mi je bolj všeč, njemu pa moja, ker je e51 pretanka.
Pa je moj zaklenjen, šment, S! zayebani.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zakaj si. zaj,...
še vedno ti je ostala možnost nakupa v prosti prodaji
evil.gif
zakaj je nisi izkoristil?

b

p.s.
vem da vam ni prav a s tem se vsaj delno zajezi odliv telefonov k drugem operaterju

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Mal potrpljenja. 6120C odklep bo možen v kratkem. Trenutno pa le koda od Sidebila ali turbo sim

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

p.s.
vem da vam ni prav a s tem se vsaj delno zajezi odliv telefonov k drugem operaterju

Odliv telefonov mogoce... poznam jih pa tudi nekaj, ki so zaradi tega zapustili Si.mobil in raje placujejo malo vec pri Mobitelu (vsaj dva taka sta tudi na temle forumu in se jih vcasih tudi "slisi", ko je treba kaj povedat cez Si.mobil)
bonk.gif

Dosti nas je tudi takih uporabnikov, ki recimo primarno uproabljamo Si.mobil... ampak vcasih pa bi radi v telefon vstavili kaksno drugo SIM kartico... In s tem, ko narocniske telefone zaklepate, naredite po mojem mnenju samo nezadovolsjtvo med uporabniki... Ze tako je eden izmed razlogov, da ljudlje vztrajajo pri vas zgolj cena... a od takih uporabnikov verjetno nimate veliko zasluzka...
smile-1.gif

Verjamem, da je pri Si.mobilu ogromno uproabnikov, ki sploh se nikoli niso cutili potrebe po tem, da bi v aparat vstavili kakrsnokoli drugo kartico... ampak je pa tudi dolocen odstotek uporabnikov, ki imamo take potrebe... In taki imamo ponavadi malo vec pojma o mobilnih tehnologijah in marsikdaj vplivamo tudi na odlocitev posameznika (prijateljev, druzinskih clanov,... ) h kateremu operaterju se bo dolocil mesecno odstopiti del svojega denarja...
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
strinjam se s tvojim mnenjem a potrebno je pretehtati vse pluse in minuse,...
določen del uporabnikov pa definitivno upravičeno pogreša odklenjene aparatie a odločitev bo potrebna na drugem nivoju,...

l.p. b

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Ne vem 100%. Imam pa že naročen box ki bo opravil to delo brez odpiranja aparata.

@borovnica: Vi kar zaklepajte to je čist kuuuul.
aplauz.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.468
447
83
Eno je kar pravi Jest in s tem se očitno strinjamo vsi.

Drugo, kar pa je vsaj mene izredno zmotilo, je odnos Simobila. Pred časom so konkurenta obtoževali, da z zaklenjenimi telefoni in predolgimi aneksi omejuje konkurenco. Ko je m@ skrajšal anekse in prenehal prodajat zaklenjene telefone (postpaid), so se zeleni samo potuhnili in obdržali prakso, po kateri so prej udrihali na vse pretege. Aneksi so še vedno 24 mesečni, telefoni zaklenjeni...

B.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.964
113
kod Džej-Zija
Razen da včasih slišiš še kakšno traparijo v stilu, da je M@ ravno zaradi prekratkih aneksov in nezaklenjenih telefonov premočna konkurenca.
bonk.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Eno je kar pravi Jest in s tem se očitno strinjamo vsi.

Drugo, kar pa je vsaj mene izredno zmotilo, je odnos Simobila. Pred časom so konkurenta obtoževali, da z zaklenjenimi telefoni in predolgimi aneksi omejuje konkurenco. Ko je m@ skrajšal anekse in prenehal prodajat zaklenjene telefone (postpaid), so se zeleni samo potuhnili in obdržali prakso, po kateri so prej udrihali na vse pretege. Aneksi so še vedno 24 mesečni, telefoni zaklenjeni...

B.

blažko, mobitel je bil prisiljen sam ali s pomočjo apeka odpraviti vezavo na vezavo, zaklepanje telefonov,.... sam od sebe tega nebi storil.
Si.mobilu tega ni treba, res pa je da ne vidim razloga zakaj so sploh zaklenjeni,...

l.p. b

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
..In taki imamo ponavadi malo vec pojma o mobilnih tehnologijah in marsikdaj vplivamo tudi na odlocitev posameznika (prijateljev, druzinskih clanov,... ) h kateremu operaterju se bo dolocil mesecno odstopiti del svojega denarja... ..

No, jaz recimo nisem ekspert za to branzo (mobilna telef.), vendar sem direktno na zeleno glisto privlekel tako nekako 14 uporabnikov (ali pa so sli k zelencem zaradi mene). Nekateri so predplacniki, nekateri pa kar mocni (po porabi) narocniki.

Sedaj nameravam to glisto zapustiti in posledicno bo vsaj nekaj uporabnikov storilo enako. Zakaj? Enostavno: njihov mobilni net je v kurzu, e-poste iz domene xxx@simobil.net ne gre pobirat z e-klientom na mobilniku pa ce se na trepalnice postavim, zaracunavajo storitve, ki jih ne bi smeli, potem pa spet tista stara: "Stevilka trenutno ni dosegljiva", ceprav je fon vklopljen in signal prisoten (ali pa: "Imate en zgreseni klic".).

Smrdotel je drazji, vendar: a je res? Tam zadeve funkcionirajo neprimerno bolj tekoce, bolj ziher, hitreje.
Zaklepanje? Brezpredmetno oz. brez veze, saj si tako in tako zapecaten za 2 leti (skoraj).

Zagotovo ste drugi (vecina) bolj zadovoljni oz. bolj tolerantni.

Vsakemu svoje.

Lp