Odganjalec psov!

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Bogi kužeki
grims-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
U, super, hvala!!!
Pa ima kdo izkušnje s to napravico, deluje ok?

stari je to pred leti nekje staknil pa je zlo odvisno od psa. Ene full moti, ene malo manj, ene pa sploh nič. Tko, da čist odvisno na kakšnga naletiš. Če pa kakšnega, ki je primiru s tem podražiš pa zna kej nazaj zalajat;)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pa misliš, da te ne bodo psi še bolj sovražili, če jih boš strašil s temi napravami? Raje imej v žepu kakšno suho klobaso.
grin1.gif

Pse sprejmi kot poklicno tveganje, nimaš kaj.

off: Kdaj se boš ustavil na kakšnem osvežujočem hmeljnem napitku?

jurbajk

Zelenc'
22. feb 2009
3
0
1
Citat:
Uporabnik Miki25 pravi:
Jaz sem nabavil tega in zadevica super deluje. Je močnejši (do 12m) in ima še svetilko in gumb za učenje psov

http://www.najoglasi.com/detai...%283%20v%201%29

Z Mikijem se ne morem strinjati. Kot kaže je Miki tudi pod vtisom reklame, saj navaja podatke, ki jih je prepisal od ponudnika izdelka.
Jaz sem si kupil oba.
Prvi je bil originalen iz ZDA (Dazer), ki je zelo učinkovit in na sosedove pse deluje tudi na več kot 20m (predvsem pri ponovljeni uporabi). Učinek ni najboljši le na pseh na verigi, a za te se pri kolesarjenju ne sekiram kaj dosti
smile-1.gif

Par let kasneje pa sem kupil za foro še Dogchaser. Že potem, da ima pol manjši zvočnik (oddajnik ja) je jasno, da ne more imet prav dobre jakosti. Lahko pa reæem, da je od originala boljši pri preganjanju mačk... Pa še baterija se hitro troši, če ga uporabljaš kot svetilko...
Pri nas ta trg ni tako živahen kot v tujini. Na Youtubu je precej videov, ki prikazujejo jalov učinek Dogchaser-ja.
Vsem, ki boste izbrali katerokoli od naprav, želim čimanj zoprnih srečanj s psi.
priden.gif