Od natakarja do šefa kabineta ministra

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ni slabo za eno leto članstva v (pravi) stranki.

Aleksandar Arsekiæ

Citat:
Izkušenj z gospodarskimi zadevami Arsekiæ, po izobrazbi diplomirani inženir pomorstva, nima. Razen morda kot predsednik strelskega društva in z dvoletnim vodenjem svojega podjetja ARS-A za svetovanje in pogrebništvo.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.782
3.980
113
Ljubljana
hmpg.net
Evo Slovenija je končno postala enaka ZDA. You can live your dream.

In ti si se tu obregnil ob sposobnega perspektivnwega mladeniča, ki ni obremenjen s preteklostjo, ki si želi napredka države. Pa še priimek ti ne ustreza, ker ima mehkega. Vse, samo da bi našel napake pri mladih strokovnih kadrih.
Zato pa smo tam, kjer smo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zavoljo Poejevega zakona (without a clear indication of the author's intent, it is difficult or impossible to tell the difference between an expression of sincere extremism and a parody of extremism.[), ali je to sarkazem?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.782
3.980
113
Ljubljana
hmpg.net
yep
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj v Priseljenski Stranki so sami taki, neobremenjeni s preteklestjo. Obrambni minister je kvazimirovnik, ki je nasprotoval nastanku slovenskih obrambnih sil.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Do sedaj sem toleriral čefurje.... zdaj pa, ko so državo ugrabil pa čim manj.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Se strinjam - fuck_ing Denis Avdiæ in Lucija Čiroviæ harata po državnem aparatu, prirejata javne razpise in sejeta splošno grozo, medtem ko ubogi Bratuški, Stepinški, Janše in Tonini nemočno opazujejo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Se strinjam - fuck_ing Denis Avdiæ in Lucija Čiroviæ harata po državnem aparatu, prirejata javne razpise in sejeta splošno grozo, medtem ko ubogi Cvjetičaninini ,

Ni ga v bazi slovenskih priimkov.

Pa kakšna možnost ravno srbi...

Citat:
Cvjetiæanini su često Srbi, najveæim dijelom iz okolice Obrovca, a u manjem broju su i Hrvati. Prema nekim izvorima potječu iz Udbine (Visuæ). Razmjerno najviše Cvjetiæanina u proteklih sto godina rođeno je u Visuæu kraj Obrovca, gdje se svaki peti stanovnik prezivao Cvjetiæanin. U Hrvatskoj danas živi oko sto Cvjetiæanina u oko šezdeset domaæinstava. Sredinom prošlog stoljeæa bilo ih je približno dvjesto, pa se njihov broj do danas smanjio čak za jednu treæinu.

Arsekiæ je pa tako redek, da ga še hrvati niso nobenega pokasirali.

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Razumem, kaj želiš povedati, ampak s temi svojimi izpadi debato lepo preusmerite od sistemskega problema korpucije/nesposobosti/kliantelizma, do 'problema imigracije, pedrov in Romov' - se pravi na neobstoječe probleme. Meanwhile, država tone.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Nemci so tudi moral priti na dno, da so se potem dvignili
evil.gif

Pa ne mislim, tole od 70-ih naprej.

Če je že æefurska tema, imamo pa lahko še pesem tako.

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.782
3.980
113
Ljubljana
hmpg.net
Ponosem sem, da sem s prvim postom uspel zjebati temo:)

NI problem, da se fant piše kakor se.
NI problem, da je fant mlad.

Problem je, da njegov predpostavljeni NE vidi, da fant nima nobenih rezultatov, na podlagi katerih bi ga lahko izbrali.
Problem je, da njegov predpostavljeni NE zna razložiti, kaj je s fantom sploh narobe ali kaj prav.
Problem je, da njegov predpostavljeni NE ve, da je politično kadrovanje slabo zanj, njegovo stranko in njegovo državo.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Pa dobr no, fantje, kwa bi vi radi? Če so na oblasti skoz isti, ni prav, če so pa taki, ki jih ne poznamo, pa spet ne. Pa kdo naj potem vlada pri nas? Palčki?

Aja, tud ti so že ...

evil.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
http://www.siol.net/novice/slovenija/2013/11/kako_so_stepisnikovi_delavci_potovali_v_istanbul.aspx
Citat:
Poklical nas je eden od zaposlenih v Emo Orodjarni in nam povedal, da je od 7. do 11. novembra letos 72 zaposlenih odšlo v Istanbul. Po naših informacijah je Emo Orodjarna za vsakega od 72 zaposlenih, ki so obiskali Istanbul, plačala 400 evrov. To znese približno 30 tisoč evrov, in to ravno v času, ko se podjetje prijavlja na razpis za državne subvencije.
Citat:
Ko smo po telefonu poklicali direktorja podjetja Emo Orodjarna Mirana Šrota, na novinarska vprašanja ni želel odgovarjati. Dejal je le: "Kaj pa ima to opraviti z vami?" in odložil slušalko.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Dobesedno na suho nas nategujejo. Saj nas lahko, ker si to zaslužimo. V vsaki normalni državi bi te gospode že zdavnaj obglavili.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Ponosem sem, da sem s prvim postom uspel zjebati temo:)

NI problem, da se fant piše kakor se.
NI problem, da je fant mlad.

Problem je, da njegov predpostavljeni NE vidi, da fant nima nobenih rezultatov, na podlagi katerih bi ga lahko izbrali.
Problem je, da njegov predpostavljeni NE zna razložiti, kaj je s fantom sploh narobe ali kaj prav.
Problem je, da njegov predpostavljeni NE ve, da je politično kadrovanje slabo zanj, njegovo stranko in njegovo državo.

V zadnjem stavku se krepko motiš. Politično kadrovanje je še kako koristno za ministra (subvencije), stranko (odpri seski za odtekanje našega denarja) - edino za državo se v PS bolj malo brigajo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
ampak človekoljubci
uf-1.gif
stupide konjukravske, ko vam lobotomijo na faksih naredijo, mam že dolgo na sumu...
pol se bo pa drl ,,hočem to, hočem uno, to mi pripada ko sn izobražen, tastari ste vse v porejšnjem sistemju dobli hočem da daste meni, zahtevam da me policaj pred plesnivci brani, zahtevam .......
.....evo ti po piæki,,samo to ti bo pa reku mekani, ko bodo še uradno prevzeli oblast in ne bo treba več pod krinko, polboš pa vidu, kaj je to resnična nestrpnost
bonk.gif