Od kdaj "streljajo" na AC?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Dobre pol ure nazaj.

Letim za Maribor kok je zadeva zdržala, čakam modela da se mi umakne, zahodim, taka fajn ravninca ene 10-15km pred Konjicami,
pa modela z belim mondejom od odstavnega desno not pošrek sparkirana.

Padem mimo, modela palita mašino in za mano, spustim na zdravih 140, sn si mislo, ja valda, jaz pa sn od včeraj in vaju nisem videl,
zaj se pa vozita do maribora za mano. Me takoj prehitita, in že palita krispam po celi cadnji šajbi. Gledam WTF, aham očitno sta
skontala da sem ju videl in gremo zdaj malo pikflajštre štet, mogoče kak pildek za neprilagojeno...

Oba sicer ultra prijazna, model pride do šajbe, dam dokumente, pa pravi če dobro leti, se mu nasmejem, "Kaj vam naj rečem,
da bo čimboljše za mene?" "198 je blo g...." (Ja vredu je, na oko si me zmero si mislim)

Stopima do voznika, model pa s pištolo v roki, mi je kr mrak na oči padel. Si na brzaka kalkuliram, tu ene 300-450 bo, skratka
nič kriznega, pa ko mi pa ded omeni da je to 300e, 9 pik pa sudac, te pa sn že fehtaro ko peeæka, pa se ni dalo nič zmenit, je reko
da se vidimo na sodišču. Tečno.

Ve kdo če je teh 9 pik fiksno, al se da to kaj sklajbat tam na ene 4 komade? Sem ga fehtaril, da napišima raje da sem uletel 160,
nepripasan brez varnostne opreme, pa boma glihtak na 300 prišla pa pike prišparala, pa se model ni dal, čeprav je bil nenavadno
prijazen, sploh za 4to uro vjutro.

Mi pa je vnaprej povedal, da če nimam drugih hitrostnih prekrškov (kar nimam), da bo šlo kul skozi.

Mater, prvo sn mislo da bota pač me malo sledila in nato obupala, kvečemu kaka bedna kazn za neprilagojeno, skratka nafuk,
AC pa tako hudo prazna in na tistem predelu nenormalno ravna in pregledna, da me ni oni model upočasnil ko je tovornjak šel prehitevat, sem se ene 240 not prneso. Sreča v nesreči.

Mi pa ni dal enega lista, nič nisem rabo podpisat, samo dokumenti, pihat, lahko noč.

Definitivno najdražji fuk do zdaj.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Jeb.a, kam gre ta svet, da se MalcomX ni mogo spogajat... Clovek bi mislil, da te bota po tvoji obdelavi se na kofe peljala...
Hm...

Drugace pa hvala za opozorilo, ocitno bo treba prenehat pucanje avta tudi na ravnih delih ac ob nemogocih urah.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
So zadnjič Gumball-ovci pisali, da je vse nad 185km/h sodnik.

Bi moral brati tisto temo :)

Drugače pa čisto v redu, da so začeli s takimi naključnimi meritvami na nepredvidljivih lokacijah. Preveč folka je imelo naštudirane radarje in so palili tam, kjer jih ni bilo.
Npr. v soboto, ko smo šli na štajersko, smo več ali manj vsi vozili 130 km/h (tempomat), na desnem pasu tovornjaki, pa je bil tako lepo pretočen promet, kot še nikoli.
Nobenega blendanja od zadaj in umikanja tistim, ki vozijo hitreje od 130km/h, ker smo vsi vozili enako hitro, vsi s primerno varnostno razdaljo. Na cilj še nismo prišli tako hitro.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
samo tak za primerjavo: mojo staro so dobili v avstriji ko je nažigala med 170-200, pa je bilo pod 50€
aplauz.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Pojdi se že zdraviti prosim, pa vrni vozniško. A si težak nakladač, ali pa totalno nesposoben voznik in komaj čakam, da ti nabijejo pike, da ti odvzamejo vozniško in še avto čimprej. Ker koliko ti "pišeš" tukaj po forumu o storjenih prekrških, še nihče ni.

Mahoney: odvzemite mu že avto, preden bo storil kako hudo prometno.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pojdi se že zdraviti prosim, pa vrni vozniško.
Ti pa delat, da bomo imeli vsaj 8 ur mir pred tvojimi svetniskimi izpadi.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Kdo je tebe kaj vprašal? Delaš ti morda?

Praviš morda, da je malcomx svetnik, ker goni skoraj 200 po AC?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kdo pri pm tebe kaj vpraša, pa ravno tak cviliš v vsaki temi ali z svetniškimi izpadi kot je ta, ali pa pozivaš k revololuciji
hysterical-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:Tam okrog Celja - od Sentruperta pa do Dramelj - majo ze kar nekaj casa te fore.
Tako je. Pogosto denimo stojijo v Arji vasi, kjer je ostal košček ceste do starega izvoza. Mora biti pa drago in neefektivno tako štopanje. Na uro lahko snameta enega ali dva. Če stoji tam in če se človek ne prestraši kot se je Malcom, ga do počivališča Lopata ne dohiti in mora iti do Celja. Nikoli pa jih nisem videl, da bi na tej lokaciji koga obravnavali na odstavnem pasu.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Steve: med šihtom ne surfam.....samo, da je tebi ok, da malcolmx goni 200, potem pa piše po forumih dogodivščine, ki so vam "svete"....lepe vrednote.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Kdo je tebe kaj vprašal? Delaš ti morda?

Praviš morda, da je malcomx svetnik, ker goni skoraj 200 po AC?
Trdim, da ni nič narobe, če jo ob 4.00 zjutraj stisne 200 km/h po prazni AC s pravim avtom.
Zanimivo, da v Nemčiji grejo hitrosti 220+ km/h in to med normalnim prometov, pa ni nekih hudih izpadov. Sploh pa ne takih svetnikov, kot si ti...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Huh
confused-1.gif
, smo nedolgo nazaj nabavli 130 konjskega karavana in semi mislil it mal sprobat voz na AC Trebnje-LJ. A tle tudi tako čekirajo? Kr tako pa tudi ne bi rad plačeval.
Samo to je pa kr uredu, da takole mal od oka kje ustavljajo.

MX, prometna je zayebana. Niti sodelavcem ne popuščajo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
laser party je tudi od tepanja dalje proti dramljam takoj za fiksnim radarjem v dolini...kjer ga ponavadi pohodiš
wink-1.gif

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
laser party je tudi od tepanja dalje proti dramljam takoj za fiksnim radarjem v dolini...kjer ga ponavadi pohodiš
wink-1.gif
Jup, zadnjič sem naletel na touarega skritega pod tistim velikim znakom kjer so napisane razdalje.
Prav tako sem jih par dni nazaj prvič videl na uvozu Krtina proti Celju, zadnjič so kolega spekli na Lopati v smeri proti Celju, ko si že mimo stacionarnega in malo pohodiš te pa čakajo
smile-1.gif