Obvestilo redarstva

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Pozdravljeni!

Včeraj sem parkiral na zelenici, kdo bi vedel, da se to ne sme. Na srečo jim je zmanjkalo lisic in sem dobil le obvestilo. Ko sem prišel do avta, sta bila že nazaj z novim setom lisic. Mi je gospod rekel, da se tu ne sme parkirati in da imam srečo, da nisem dobil lisic, sem odgovoril, da že grem in sem šel.

No, zanima me, če je treba na plačilni nalog napisati še kaj podatkov, poleg 25€. Del reference se ujema s številko na obvestilu, tako da po moje ni potrebno.

Sej bi dal v avtomobilizem, pa je to verjetno bolj brano.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Referenčna številka je dovolj, ker je čisto vseeno kdo plača, samo da se plača. Samo se mi zdi, da moraš pri plačilu na pošti/banki napisat osebne podatke gor(?).

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Ja, sej to se tud men zdi. Bomo pa pisal, če bo treba.

Nč, gremo plačat. Hvala.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Citat:
Uporabnik Sba pravi:
Pozdravljeni!

Včeraj sem parkiral na zelenici, kdo bi vedel, da se to ne sme . Na srečo jim je zmanjkalo lisic in sem dobil le obvestilo. Ko sem prišel do avta, sta bila že nazaj z novim setom lisic. Mi je gospod rekel, da se tu ne sme parkirati in da imam srečo, da nisem dobil lisic, sem odgovoril, da že grem in sem šel.

No, zanima me, če je treba na plačilni nalog napisati še kaj podatkov, poleg 25€. Del reference se ujema s številko na obvestilu, tako da po moje ni potrebno.

Sej bi dal v avtomobilizem, pa je to verjetno bolj brano.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

ti to resno?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Mimogrede, če kdo ne ve, po novi uredbi lisičijo in se vozijo s pajki tudi policaji!

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Napisano na pol v šali. Hec, da je bilo polno avtomobilov, in res nekako nisem pričakoval tega. Avto je oviral le travo, pa še to je ni bilo več. Sej se nič ne pritožujem in sem tudi že plačal.

Ja, je bilo potrebno napisati še ostale podatke na pošti.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
<<<Avto je oviral le travo

Morda ne gre zaradi oviranja trave, temveč, a si pomislil, kje se bodo pasle krave, če ne na zelenih travnatih površinah?
smile-1.gif

Rad imam končni produkt: govedina, teletina in podobno.
smile-1.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
kako to da si plačal le 25€
confused-1.gif
jaz sem pred slabim mesecem plačal 80€ oziroma 40 polovičko

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Še niso bili seznanjeni s podražitvami.
grims-1.gif

Ne vem, tako je pisalo. Mogoče je pa za zelenico manj.
grims-1.gif