Obvestilo redarstva....ukrepi?!?

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Da na hitro povem kak je blo.... po tel. naročim hrano pri lokalnem "mojstru" letim parkiram na stran ceste, kjer nisem nikogar oviral. Letim noter vzamem hrano me skasira itd (max 5 min vse skup trajalo) pridem vun pa listek gor........da bi mu hebo vse do prababice nazaj....

Kaj ni dovoljeno ustavljanje z vsemi 4 blinkeri za 5-al 10 min? .. tam pač kjer ni posebaj označeno parkirišče???

Ajaa....in kaj se lahko zgodi, če pač tega iz principa ne plačam.??

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.378
7.484
113
Če ne plačaš boš dobil po pošti plačilni nalog, 16 dni polovička pol pa izterjava. kje si pa aprkiral?

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Na robu vozišča tako, da nobenega ni oviralo........čist se zaveda tega, da nisem pravilno parkiral in ponavadi pustim avto na primernem mestu, kjer je označeno itd..... ampak to je takšen lokal, kjer nimajo svoje parkirnega prostora, plava cona pa je bla vsa zabita. Potem pa sem pač tak na hitrico ustavil, letel po hrano in evo ga .......... sploh nevem kak mu je to tak hitro uspelo, ko da je v bližnjem grmovju prav čakal, da nekdo tam parkira, pa že mel listek napisa, pa na hitrco še samo reg. vpisal......kak me je razpizdlo, roko bi mu lahko zlomo, da bi ga polek dobil
crazy1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
nekoga pač mora obglobiti, recimo v kranju bi morali vsak dan najmanj 100-200 kazni spicat pa jih ne...majo pomoje normo 20 pa mir.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Počakaj da pride odločba in se potem pritoži, češ da ti je avto crknil in si letel do bližnjega telefona poklicat šlepslužbo.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
poglej zakaj te je oglobil, po katerm členu. Mogoče je tam znak predpovedano ustavljanje...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
52. člen je pa 4. točka................... "Ustavitev in parkiranje je prepovedano: 4. na križišču in na razdalji manj kot 15 m od najbližjega roba prečnega vozišča pred križiščem, razen če je drugače določeno s predpisano prometno signalizacijo" totega je spisal.......

Ona z pokvarljivim avtom, se mi zdi dobra
wink-1.gif
.... ampak bi verjetno tudi rabil kakšna potrdila od kakega mehanika al pa kakšna šlep služba....

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
122
63
Das trikotnik spredaj na sipo, ce skocis za par min nekam. Tud ce napise listek mora met slikco, tam se pa vid tud trikotnik
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.815
11.054
113
Pa sn si mislo, da si šel k Sefotu
grin1.gif
Jaz tudi vedno tam pustim, enkrat sem pa tudi dobil listek.

aja nisi šel, bik jaz hehe

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Počakaj da pride odločba in se potem pritoži, češ da ti je avto crknil in si letel do bližnjega telefona poklicat šlepslužbo.
Od kdaj pa crknjeni avti smejo bit nepravilno parkirani? Khmm a za crknjene avte velja drugačna zakonodaja glede parkiranja?

Če bi blo tko bi napačno parkiral, odšraufal dol kak vitalen del (npr razdelilno kapo al pa snel kable iz akomulatorja) da bi bil avto crknjen, pa ti noben nič ne more. Ko se vrneš pa prišraufaš nazaj.